BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb 686 BSc Képzés Összevetése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) egy graduális képzés, amely elvégzése három-öt évig tart a hallgatók számára.  A képzésre járó diákok egy sor kurzust elvégeznek, hogy felkészüljenek a továbbtanulásra vagy a munkavállalásra.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Természettudományi Alapképzések az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Bölcsészettudomány a filmben, koncentráció előállítása

The Los Angeles Film School
Nappali 36 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Legyen a kreatív projektek katalizátora. Fedezze fel, hogyan lehet minden ötletet kézzelfogható alkotássá tenni a filmkészítő programunk segítségével. Ha vállalkozói gondolkodású és természetes vezetői képessége van, akkor az Ön számára a pálya.

Bölcsészettudományok a divattervezésben a divattervezésben

Bay State College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston + 1 további

Ez a program az, ahol a design megfelel az üzleti életnek. Minden évszakban a divattervezők bemutatják a legújabb alkotásaikat, amelyek közül néhány végül kifutópályákról teszi lehetővé a világszerte tartó állványok tárolását. Az áru-menedzser feladata, hogy kiválassza a legjobbat ezekből a tervekből, keverjük össze és illesszük a színeket, a méreteket és a sziluetteket, hogy az ügyfeleknek megfizethető áron tudják, mit akarnak.

Vegyészmérnöki BSc

Benedictine College
Campus Nappali 9 félévek Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Atchison

A Benedictine College mérnöki tanszék küldetése, hogy egy multidiszciplináris mérnöki alapképzést nyújtson egy hitelesen katolikus szabad művészeti alapítványra épülve. A program végzősei olyan szakemberek lesznek, akik kiváló problémamegoldók, elkötelezettek a legmagasabb etikai normákkal és a szakértelemmel rendelkező kommunikátorokkal.

Bachelor of Science in Education

Waldorf University
Campus Nappali 4 találd meg a neked való juris doctor képzést Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Forest City

Online Bachelor of Science az általános tanulmányok

Kentucky Wesleyan College
On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

Kentucky Wesleyan College főiskolai diplomája az internetes program, amely hangsúlyozza a mai társadalomban leginkább igényelt ismereteket és képességeket: szóbeli és írásbeli kommunikáció, kritikus gondolkodás, problémamegoldás, a technológia hatékony felhasználása és a globális tudatosság.

Bachelor of Science in Criminal Justice

Peru State College
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online Peru + 1 további

A büntető igazságszolgáltatás jelentős interdiszciplináris társadalomtudományi tanterv középpontjában a fejlesztés gyakorlati készségek és ismeretek a szakmai karriert az igazságszolgáltatás területén.

Bachelor of Science in Business Administration

California International Business University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Diego

Ez a 4 éves program ötvözi az üzleti oktatást egy széleskörű szabadidős művészeti alapokkal. Ez biztosítja a diákoknak a mai dinamikus üzleti környezetben való előrehaladáshoz szükséges készségeket és szaktudást. A program hangsúlyozza a globális perspektívákat, elősegíti a társadalmi felelősségérzetet, és fejleszti a vezetői készségeket - mindezek mellett a diákok rugalmasságát kínálja az egyéni érdekek megvalósítására.

Bachelor of Science in grafikai tervezés

Mansfield University
Campus Nappali 4 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Mansfield

A Graphic Design program kreatív, interdiszciplináris megközelítést kínál a vizuális dizájnhoz, amely integrálja a vizuális dizájnt, a művészettörténetet, a stúdió művészetet, a kommunikációt és a marketingt. A hallgatók megtanulják használni a tervezési folyamatot, hogy vizuális kommunikációs termékeket hozzanak létre különféle eszközök és technológiák segítségével.

BS a mérnöki tudományban

Wartburg College
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Waverly

A munkáltatók ma olyan mérnököket keresnek, akik nem csak technikailag kompetensek. Olyan diplomásokat keresnek, akik hatékonyan tudnak írni és beszélni, akik csapatmunkások, és akik láthatják a "nagy képet". Ezek olyan mérnökök, akiket Wartburg végzett. Az egyetemi tantervektől eltérően a Wartburg Műszaki Tudomány programja a szűk szakosodásra összpontosít, beleértve az igazi bölcsészettudományi perspektívát.

BSc in Computer Science

Unicaf University (MW)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 28 további

A számítógépek által vezetett világban létfontosságú a számítástechnika fokozata. Olyan területeket fognak feltérképezni, mint a számítástechnika és az információs technológia, a biztonság, az adatbázis és a webes fejlesztés. A fokozat biztosítja a diákok mind az elméleti és gyakorlati számítástechnikai ismeretek és készségek, így lehetővé téve számukra, hogy dolgozzanak az ipari, banki, kereskedelmi és kormányzati szektorban.

Bachelor of Science in Business Administration - Marketing

Edinboro University
Campus Nappali 4 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Edinboro

Talán vonzza magát a reklám gyors ütemű világába. Talán lenyűgözte az, hogy a fogyasztói magatartás miként járul hozzá az új termékfejlesztéshez. Vagy arra inspirál, hogy a piaci kutatás hogyan befolyásolja a jövedelmezőséget. Az Edinboro University szerzett diplomát üzleti adminisztrációban - marketingben - mindent megvastagíthat.

Természettudományok Bachelor of Industrial Engineering

St. Ambrose University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Davenport + 1 további

Akár meg akarjuk változtatni a gyártás világát, növelni a fogyasztók termékei minőségét vagy a munkavállalók biztonságát, vagy felügyelni a munkaterület javításait, a St. Ambrose-nak van egy programja, amely a célokhoz vezet, és így tovább.

Bachelor in Environmental Science

Paul Smith's College
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Paul Smiths

Bachelor diploma Environmental Science - A diákok a mi Environmental Science program a ritka lehetőséget, hogy közvetlen tapasztalatokat gyűjtsön a helyszíni vizsgálatok keretében 6 millió hektáros Adirondack Park.

Természettudományok Bachelor of Mechanical Engineering

West Virginia University
Campus 4 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Morgantown

A gépészet széles körű műszaki fegyelem. Integrálja a fizikai tudományok és a matematika ismereteit az emberiség számára szolgáló eszköz, szerkezet, gép, folyamat vagy rendszer megtervezéséhez, építéséhez és gyártásához, teszteléséhez, elemzéséhez, használatához és működéséhez. Fejlesztése párhuzamos az ipar növekedésével. A modern társadalomnak olyan gépészmérnökökre van szüksége, akik széles körű és mély képzésben részesülnek a mérnöki és kapcsolódó tudományok alapjain, és amelyek sokféle problémát elemeznek és megoldanak. A gépészmérnököknek nemcsak magas szintű szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük, hanem fel kell ismerniük a mérnöki megoldások társadalmi összefüggésekre gyakorolt ​​hatását is, beleértve az etikai és gazdasági megfontolásokat is.

Bachelor in Accounting

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck + 1 további

Az egyetemi számviteli programot a Top 10 Legjobb Egyetemes Számviteli Program New Jersey-ben Számviteli Degree Review, és számos kari nem tekinthető kiemelkedő oktatók a New Jersey-i Társaság a Certified Public Accountants (NJSCPA). A legtöbb SCB számviteli szakember diplomás munkát kínál a kezében.