BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Természettudományi Alapképzések az Amerikai Egyesült Massachusetts az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az egyetemre beiratkozott hallgatók tetszés szerint BSc, azaz Természettudományi Alapdiplomás képzésben vehetnek részt.  Ez egy népszerű graduális képzés, amely segít a diákoknak a munkahelyen és a továbbtanulásnál egyaránt értékes készségek elsajátításában.  

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült Massachusetts az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Találat Filter

BS a Számítástechnikai Biztonságban

Bay Path University
Campus Nappali 4 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Longmeadow

A Számítástechnikai Biztonsági Főiskola azoknak a hallgatóknak szól, akik érdeklődnek a biztonságos informatikai rendszerek és infrastruktúra fejlesztéséért. Összpontosítva a biztonságos hálózati infrastruktúra tervezésére, fejlesztésére és végrehajtására; A számítógépbiztonsági szakemberek olyan kulcsfontosságú koncepciókat kutatnak, mint a titkosítás, a szoftveres sebezhetőségek, a biztonságos szoftverek és az operációs rendszerek. A diákokat arra ösztönzik, hogy válasszanak széles választékot a kapcsolódó kapcsolódó Bachelor of Science Cybersecurity programban.

BS az Alkalmazott Számítástudományban

Bay Path University
Campus Nappali 4 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Longmeadow

Az Alkalmazott Számítástudomány olyan diákok számára nyújt segítséget, akik a technika alkalmazásával az üzleti problémák megoldására összpontosítanak. A diákok kiválasztják a felső szintű szoftverfejlesztési kurzusokat, köztük két olyan tanfolyamot, amelyek kifejezetten a fejlett szoftvertervezési és megvalósítási projektek kutatásához és fejlesztéséhez kapcsolódnak. Az Alkalmazott Számítástudományi Programban tanuló diákként az informatikai feladatokhoz szükséges készségekre, eszközökre és technológiákra koncentrál, valamint olyan kritikus vezetői képességek fejlesztésére, mint a szakmai kommunikáció, a projektmenedzsment és az üzleti gyakorlatok.

BS a Törvényszéki Tudományban

Bay Path University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Longmeadow

Tapasztalja meg a legfrissebb igazságügyi technológiák és módszerek gyakorlati tapasztalatait, amint BS-t keres a Forensic Science-ben.

A biokémiai BS

Bay Path University
Campus Nappali 4 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Longmeadow

Keresse meg a BS-t a biológiában, miközben tanulmányozza a tudományos alapokat, és feltárja az összes élő dolgot. Belépés a Bay Path University Biochemistry programjába.

BS üzleti adminisztrációban

Bay Path University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Longmeadow Sturbridge Burlington + 4 további

Hozzon létre saját sikert. Tanulmányozza az üzleti adminisztrációt a Bay Path University , és szerezzen olyan fejlett készségeket, amelyeknek szüksége lesz a mai magán, állami vagy nonprofit szervezetek vezetőjeként.

Mélyépítési fő

Western New England University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Springfield

A nemzet siker épült az alapja a mi szilárd infrastruktúra. Ma, több ezer közbeszerzési projektek az Egyesült Államokban a kétségbeesett szükség javításra, és még sok más új infrastruktúra fejlesztésekre van szükség, hogy hazánk versenyképességét a globális közösség. Soha nem volt még nagyobb szükség van a tehetséges civil és környezetvédelmi mérnökök tervezéséhez, végrehajtásához, és vezetni ezeket fontos projekteket.

Gyógyszeripar fő

Western New England University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Springfield

A gyógyszeripar dinamikus és állandóan változó. Szüksége okos, jól felkészült egyének hátteret az üzleti életben, a tudomány és a technológia hatékony versenyt ebben a környezetben. A világ népesség öregedése egyre nagyobb a kereslet a gyógyszeripari termékek. A munkahelyek ebben a rendkívül versenyképes iparág szerepel az értékesítés, marketing, és az ellátási lánc pozíciók, valamint az igazgatók, és a projekt menedzserek. A gyógyszeripar nagy a Western New England Egyetem elkészítheti ezeket az izgalmas lehetőségeket.

Bachelor of Science in Fire tudomány

Anna Maria College Online
On-line Részidős oktatás 3 - 4 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Paxton

A gyújtogatástól a veszélyes anyagok kiömléséig a katasztrófa bármikor sztrájkolhat. Az Anna Maria Főiskola online tudománytermesztési programja a tűzoltóságról a tűzoltók számára létfontosságú tudást biztosít a tűzoltóság és a kapcsolódó területek vezető pozíciójának megszerzéséhez.

Bachelor of Science in Electrical Engineering

Benjamin Franklin Institute of Technology
Campus Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston

Bölcsészettudományok a divattervezésben a divattervezésben

Bay State College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston + 1 további

Ez a program az, ahol a design megfelel az üzleti életnek. Minden évszakban a divattervezők bemutatják a legújabb alkotásaikat, amelyek közül néhány végül kifutópályákról teszi lehetővé a világszerte tartó állványok tárolását. Az áru-menedzser feladata, hogy kiválassza a legjobbat ezekből a tervekből, keverjük össze és illesszük a színeket, a méreteket és a sziluetteket, hogy az ügyfeleknek megfizethető áron tudják, mit akarnak.

Bachelor of Science a szórakoztató menedzsmentben

Bay State College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston + 1 további

Ha a zenei üzletben van a célod, a Szórakozás-menedzsment program az az út, amellyel elérheti az utat. Szükséged lesz a valós idejű készségekre, melyeket a Bay State College diploma részeként szerezhetsz.

Bachelor of Science in Information Technology, Business Analytics Koncentráció

Bay State College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston + 1 további

A világ a technológiától függ. Ha kezeli a technológiát, a világ öntől függ. Ismerje meg és váljon folyékonyan a legújabb munkahelyeken, a mai munkahelyen, beleértve az Odoo-t, a Pythont, a Google Analytics-et, a RapidMiner-et, a WEKA-t, a MongoDB-t, az SQL Server-t a BI és a Tableau Desktop Edition segítségével. Plusz, kerekítsd ki az összes technikai ismereteidet az üzleti élet minden területén.

Bachelor of Science in Management

Bay State College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston + 1 további

Akár az Ön végső célja egy iparágvezető, nonprofit szervezet irányítása, akár saját vállalkozásának megkezdése, először meg kell tanulnia, hogyan kell kezelni. Bay State College BS menedzsment programjában minden olyan eszközről van szó, amellyel sikeres menedzser lehet.