BACHELORSTUDIES.HU

Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapképzések Keresése Szingapúrban 2019

A BSc a Bachelor of Science, azaz a Természettudományi Alapképzés rövidítése, és egy graduális diplomát takar. Az adott képzéstől függően a BSc diplomás hallgatók karrierbe foghatnak, de a továbbtanulás mellett is dönthetnek.

Szingapúr (新加坡) egy város-állam Délkelet-Ázsiában. Alakult, mint a brit kereskedelmi gyarmat 1819-ben függetlenné válása óta ez vált az egyik a világ 's leggazdagabb ország büszkélkedhet a világ ' s legforgalmasabb kikötője. Szingapúr hat hazai egyetemek és általában jól tekinthető, és vonzza a csere diákok a világ minden tájáról.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Turizmus és vendéglátás BSc Diplomák Szingapúrban 2019

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Szingapúr Filter

Bachelor of Science (kitüntetéses), a nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment (által odaítélt University of Sunderland, Egyesült Királyság)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Nappali Részidős oktatás 9 - 12 hónap Augusztus 2019 Szingapúr Singapore + 1 további

Ez a program lehetőséget kínál egy nemzetközi ízt fokú szintű tanulmányait napjaink egyik gyorsabb fejlődő iparágak. A diákok kapnak a készségek és a tudat, hogy egyre nagyobb a kereslet a munkaadók világszerte. Vannak izgalmas lehetőségeket kezelésében és a turizmus fejlesztése és vendéglátóipari vállalkozások. A hallgatók tanulmányozzák igen fontos modulokat, amelyek lefedik a stratégiai tervezés a turizmus és a ...