BACHELORSTUDIES.HU

Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapképzések 2019 Keresése

A Természettudományi Alapképzés, azaz BSc egy graduális képzés, amely általában három-öt éves.  A jelentkezett hallgatóknak lehetősége nyílik általános és szakirányú kurzusok elvégzésére a diplomához szükséges kreditek összegyűjtéséhez.

Kérj Információt Részidős Turizmus és vendéglátás Graduális Tanulmányok 2019

6 Találatok Turizmus és vendéglátás Filter

Bachelor of Science a szállodai menedzsmentben

The Restaurant School at Walnut Hill College
Campus Nappali Részidős oktatás 120 hetek Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Philadelphia + 1 további

A Bachelor of Science in Hotel Management előkészíti a diákokat vezetői pozíciókra hotelekben, üdülőhelyeken, éttermekben és egyéb vendéglátóipari műveletekben.

Rekreációs kezelése

Lees-McRae College
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Banner Elk

A szabadban lesz az osztályban a kültéri szabadidő Management programot. Hogy a karrier külső, környezeti és tapasztalati oktatás tiéd speciális képzés vezetés és a program irányítási hangsúlyt fektetve a környezetről való gondoskodás.

Bachelor of Science in turizmus és vendéglátás menedzsment (MSc)

International University of the Caribbean
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 év Szeptember 2019 Jamaica Kingston + 1 további

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, akik képesek a gyors nyomkövető az iparban. Személyek ilyen szintű képzés kész arra, hogy ezek hozzájárulását a vendéglátóipar területén itthon és külföldön egyaránt. Tanfolyamok közé Management of Business, Elements of ...

Bachelor of Science (kitüntetéses), a nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment (által odaítélt University of Sunderland, Egyesült Királyság)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Nappali Részidős oktatás 9 - 12 hónap Augusztus 2019 Szingapúr Singapore + 1 további

Ez a program lehetőséget kínál egy nemzetközi ízt fokú szintű tanulmányait napjaink egyik gyorsabb fejlődő iparágak. A diákok kapnak a készségek és a tudat, hogy egyre nagyobb a kereslet a munkaadók világszerte. Vannak izgalmas lehetőségeket kezelésében és a turizmus fejlesztése és vendéglátóipari vállalkozások. A hallgatók tanulmányozzák igen fontos modulokat, amelyek lefedik a stratégiai tervezés a turizmus és a ...

BSC parkok és rekreációs kezelése

Northern Arizona University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Flagstaff + 2 további

Ezzel Bachelor of Science fokozatot Parks and Recreation Management, pihenés erőforrás szakemberek készítik sokszínű karrier terén a parkok és a kikapcsolódásra. A PRM program középpontjában a kis osztálylétszám, nagy tanár-diák interakció, a helyszínen a helyszíni tapasztalatok, és a tapasztalati tanulás lehetőségeit. A kar elkötelezett bővül a tudományos tudásbázis az emberek és szervezetek, hogy fokozza a minőségi szabadidő tapasztalatok és helyeken.

BSC szálloda és étterem gazdálkodás

Northern Arizona University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Flagstaff + 2 további

Az ilyen mértékű nemcsak felkészíti a tanulókat a szakmai ismeretek és készségek, hogy sikerül a vendéglátó iparban, hanem lehetőséget nyújt a növekedés és a tapasztalat, hogy az iparnak. Az egész egy diák időt a program, a diákok összpontosítani egy sor vendéglátás képzések, beleértve, de nem kizárólagosan, a vendéglátás, az élelmiszer-készítmény, és az értékesítés.