Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Közép-Amerika és Karib A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Turizmus és vendéglátás BSc Képzések 2019 Közép-Amerika és Karib

A BSc (Természettudományi Alapképzés) diplomás hallgatóknak lehetőségük van, hogy elhelyezkedjenek az általuk választott tudományterületen. Világszerte számos intézmény kínál természettudományi és egyéb BSc diplomákat.

A Karib-tenger a tenger az Atlanti-óceán található a trópusokon a nyugati féltekén. Ez által határolt Mexikó és Közép-Amerika a nyugati és délnyugati, észak felé a Nagy-Antillák, hogy keleten a Kis-Antillák, és délre a Dél-Amerikában.

Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapképzés (BSc) Közép-Amerika és Karib

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Közép-Amerika és Karib

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
International University of the Caribbean

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, ... [+]

Bachelor of Science in Turizmus és Vendéglátás Management (MSc)

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, akik képesek a gyors nyomkövető az iparban. Személyek ilyen szintű képzés kész arra, hogy ezek hozzájárulását a vendéglátóipar területén itthon és külföldön egyaránt. Tanfolyamok közé Management of Business, Elements of marketing, táplálkozás, egészségügyi és higiénés, Vendéglátás, spanyol és karibi üzleti környezetben.

Főbb tények

2 év befejezése: személyek számára elismert diploma vagy társult diplomát a fegyelem - (60 kredit minimum) 4 év teljes munkaidős / részmunkaidős: Az összes többi jelölt - (120credits minimum)... [-]

Jamaica Kingston
Szeptember 2019
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul