Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Jamaica A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapképzések Keresése Jamaikában 2019

Az egyetemre beiratkozott hallgatók tetszés szerint BSc, azaz Természettudományi Alapdiplomás képzésben vehetnek részt.  Ez egy népszerű graduális képzés, amely segít a diákoknak a munkahelyen és a továbbtanulásnál egyaránt értékes készségek elsajátításában.  

Néhány egyetem az Egyesült Államokban kiterjesztése programok különböző részein Jamaica. A legtöbb diák, aki beiratkozik a következő részmunkaidős programok dolgozó szakemberek, akik szeretnék, hogy továbbra is az oktatás, anélkül, hogy helyezze közelebb a nemzet 's egyetemeken. Jamaica a harmadik legnagyobb sziget a Karib-térségben.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Turizmus és vendéglátás BSc Diplomák Jamaikában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Jamaica

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc
International University of the Caribbean

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, ... [+]

Bachelor of Science in Turizmus és Vendéglátás Management (MSc)

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, akik képesek a gyors nyomkövető az iparban. Személyek ilyen szintű képzés kész arra, hogy ezek hozzájárulását a vendéglátóipar területén itthon és külföldön egyaránt. Tanfolyamok közé Management of Business, Elements of marketing, táplálkozás, egészségügyi és higiénés, Vendéglátás, spanyol és karibi üzleti környezetben.

Főbb tények

2 év befejezése: személyek számára elismert diploma vagy társult diplomát a fegyelem - (60 kredit minimum) 4 év teljes munkaidős / részmunkaidős: Az összes többi jelölt - (120credits minimum)... [-]

Jamaica Kingston
Szeptember 2019
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul