Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Jamaica Kingston A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapdiplomák Keresése in Kingston Jamaica 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) egy graduális képzés, amely elvégzése három-öt évig tart a hallgatók számára.  A képzésre járó diákok egy sor kurzust elvégeznek, hogy felkészüljenek a továbbtanulásra vagy a munkavállalásra.

Néhány egyetem az Egyesült Államokban kiterjesztése programok különböző részein Jamaica. A legtöbb diák, aki beiratkozik a következő részmunkaidős programok dolgozó szakemberek, akik szeretnék, hogy továbbra is az oktatás, anélkül, hogy helyezze közelebb a nemzet 's egyetemeken. Jamaica a harmadik legnagyobb sziget a Karib-térségben.

A legnagyobb városa Jamaica, Kingston híres jó idő és a jó életkörülmények. Ez a főváros van néhány jó technológia és az intézmények, mint a Műszaki Egyetem és a University College of The Caribbean.

Kérj Információt Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapdiplomák in Kingston Jamaikában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Kingston

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc
International University of the Caribbean

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, ... [+]

Bachelor of Science in Turizmus és Vendéglátás Management (MSc)

ő program célja, hogy az átjáró bizo küld a belépő szintű kezelése. Ez o ffers a szolgáltatást tanulási / gyakornoki program előkészítését célozza szakemberek és vezetők, akik képesek a gyors nyomkövető az iparban. Személyek ilyen szintű képzés kész arra, hogy ezek hozzájárulását a vendéglátóipar területén itthon és külföldön egyaránt. Tanfolyamok közé Management of Business, Elements of marketing, táplálkozás, egészségügyi és higiénés, Vendéglátás, spanyol és karibi üzleti környezetben.

Főbb tények

2 év befejezése: személyek számára elismert diploma vagy társult diplomát a fegyelem - (60 kredit minimum) 4 év teljes munkaidős / részmunkaidős: Az összes többi jelölt - (120credits minimum)... [-]

Jamaica Kingston
Szeptember 2019
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul