BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapképzések 2019 Ázsia

A BSc a Bachelor of Science, azaz a Természettudományi Alapképzés rövidítése, és egy graduális diplomát takar. Az adott képzéstől függően a BSc diplomás hallgatók karrierbe foghatnak, de a továbbtanulás mellett is dönthetnek.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Részidős Turizmus és vendéglátás Természettudományi Alapképzés Ázsia

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Ázsia Filter

Bachelor of Science (kitüntetéses), a nemzetközi turizmus és vendéglátás menedzsment (által odaítélt University of Sunderland, Egyesült Királyság)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Nappali Részidős oktatás 9 - 12 hónap Szeptember 2019 Szingapúr Singapore + 1 további

Ez a program lehetőséget kínál egy nemzetközi ízt fokú szintű tanulmányait napjaink egyik gyorsabb fejlődő iparágak. A diákok kapnak a készségek és a tudat, hogy egyre nagyobb a kereslet a munkaadók világszerte. Vannak izgalmas lehetőségeket kezelésében és a turizmus fejlesztése és vendéglátóipari vállalkozások. A hallgatók tanulmányozzák igen fontos modulokat, amelyek lefedik a stratégiai tervezés a turizmus és a ...