$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Szolgáltatás tervezés BSc Összevetése

A főiskolai diplomát egy népszerű tanmenetet után elvégezte a középiskolát. A BSc (Bachelor of Science) lehet elérni a különböző tudományterületek, beleértve, de nem kizárólagosan, azokra, amelyek a biológiai és a társadalomtudományok. Lehet, hogy vajon mi az a BSc Service Design? Ez a szak célja, hogy megtanítsa a diákok különböző aspektusait kereskedelmi művésze… Tovább

A főiskolai diplomát egy népszerű tanmenetet után elvégezte a középiskolát. A BSc (Bachelor of Science) lehet elérni a különböző tudományterületek, beleértve, de nem kizárólagosan, azokra, amelyek a biológiai és a társadalomtudományok.

Lehet, hogy vajon mi az a BSc Service Design? Ez a szak célja, hogy megtanítsa a diákok különböző aspektusait kereskedelmi művészeti és design. Curriculum hangsúly gyakran létrehozására tervek alapján le a piackutatás, a stratégiai tervezés, a művészeti és a fogyasztói magatartás. Míg egyes programok változik, osztályok kínált lehetnek az alapvető mérnöki, multimédiás szórakoztató vizsgálatok, a termék design, a kommunikáció, és a grafikai tervezés.

Dolgoznak a Bachelor Service Design előnyös a legkülönfélébb módokon. A diákok megtanulják, hogyan kell gyorsan döntéseket hozni, és kreatív módon. Az oklevél is felkészíti a tanulókat számos pályára a különböző területeken, attól függően, hogy érdekeiket és szakmai céljait.

Ha szeretné, hogy folytassa a szolgáltatás tervezése mértékben vannak programok kínálnak a világ minden tájáról. A kapcsolódó költségek megszerezte a diplomát is változik egy kicsit hosszától függően a program, ahol az iskola található, és egyéb követelményeknek. Lépjen kapcsolatba a legkeresettebbek, hogy megtudja, mi várható anyagilag.

A szolgáltatás tervezése mértékű felkészíti a diplomások számára a különböző munkahelyek, gyakran területén a reklám, művészet, marketing és üzleti. A művészeti és kreatív képességek, amelyek a fejlett set egyének a siker a karrier pozíciók, mint művészeti igazgató, reklám tervezők és művészek. Az analitikus készségek tanultam is megállapíthat egy alapítvány jövőbeli üzleti vagy marketing vezetők.

Most van itt az ideje elkezdeni keresi a tökéletes szolgáltatás tervezési program. Minden intézmény rendelkezik egy egyedi tantervet, így ez egy jó ötlet, ha mi kiterjedt adatbázis a kutatás és összehasonlítani a lehetőségek száma.Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
German University of Technology in Oman
Muskotály, Omán

Az idegenforgalmi ágazat jelenleg az egyik legnagyobb szolgáltató iparág a világon; a globális munkaerő mintegy 10% -át foglalkoztatja, és a világ exportjának mintegy 6% -át t ... +

Az idegenforgalmi ágazat jelenleg az egyik legnagyobb szolgáltató iparág a világon; a globális munkaerő mintegy 10% -át foglalkoztatja, és a világ exportjának mintegy 6% -át teszi ki. A turizmus számos nemzetközi szolgáltatási iparág jellemzőivel rendelkezik; Az Ománi gazdaság számára azonban egyedülálló, mivel az egyrészt az életképes gazdasági diverzifikáció és a munkahelyteremtés alapját képezi, másrészt Omán egyedülálló turisztikai terméke miatt rendkívül versenyképes. Ezzel a programmal üzleti ismeretekkel és készségekkel látja el Önöket, amelyek e létfontosságú szolgáltatási szektorra összpontosítanak. A program az idegenforgalmat a fenntarthatóság prizmáján keresztül is figyelembe veszi; olyan készségek és ismeretek biztosítása, amelyek biztosíthatják, hogy az ágazat növekedése ne a társadalom vagy a környezet kárára, hanem inkább gazdagítsa őket. -
BSc
Nappali
7 félévek
Angol
Campus