BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Természettudományi Alapképzések az Amerikai Egyesült Barranquitas Puerto Ricóban 2019

Az egyetemre beiratkozott hallgatók tetszés szerint BSc, azaz Természettudományi Alapdiplomás képzésben vehetnek részt.  Ez egy népszerű graduális képzés, amely segít a diákoknak a munkahelyen és a továbbtanulásnál egyaránt értékes készségek elsajátításában.  

Számos intézmény számára a felsőoktatási található szerte Puerto Rico, a University of Puerto Rico hogy a legrégebbi és a legnagyobb. Ennek területén az Egyesült Államok, az állampolgárok vehetik igénybe a további oktatási lehetőségeket.

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült Barranquitas Puerto Ricóban 2019

Találat Filter

Bachelor biotechnológia (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Guayama Ponce + 5 további

A Bachelor of Science fokozatot Biotechnológia törekszik, hogy dolgozzon ki a szakemberek kompetenciák keressen megoldásokat a társadalmi problémákra, alkalmazva a tudás és készségek a biotechnológia. A tananyag magában foglalja a szükséges készségek fejlesztése a megfelelő adminisztráció a modern alkalmazott technológiák az élet a fogyasztási cikkek gyártása.

Bachelor kriminalisztika (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Puerto Rico Aguadilla Pueblo Barranquitas Bayamón Ponce + 3 további

A Forensic Science Program bemutatja interdiszciplináris vizsgálati programot, amelynek célja, hogy fejlessze a diákok az ismereteket és az alapvető készségek alkalmazásához szükséges tudományos módszerek, hogy hozzájáruljon a felfedezés az okok, módja és körülményei erőszakos halálesetek és más bűncselekmények.

Bachelor biológia (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce + 8 további

A Bachelor of Science in Biology célja, hogy készítsen szakemberek képesek megérteni a biológiai folyamatok multidiszciplináris megközelítés.

Főiskolai számítástechnika (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Campus On-line Nappali 4 év Kérj Információt Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Ponce San Juan San Germán + 8 további

A program elméleti és gyakorlati felkészítés célja, hogy fejlessze szakemberek középpontjában a mesteri tudás kapcsolódó technikai és változatos területeken a fegyelem. Ezen túlmenően, ez elősegíti az logikai készségek, analitikai problémamegoldás, programozási módszerek és eszközök használata társított számítás területen.

Agglegény a tervezés és fejlesztés a videó-játékok (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Puerto Rico Barranquitas Bayamón Fajardo + 2 további

A Bachelor of Science in Video Game Design and Development biztosít a hallgatók elméleti alapot és megfelelő gyakorlat komplex és versenyképes világ a videojáték-ipar.