Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Puerto Rico Aguadilla Pueblo A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Természettudományi Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Aguadilla Pueblo Puerto Ricóban 2019

A BSc, avagy Természettudományi Alapdiploma egy főiskolai szintű végzettség, melynek megszerzéséhez három-öt év kell.  A képzés során a hallgatók elsajátíthatják azokat az általános és szakmai készségeket, amelyek hasznosak a továbbtanulás és a munkavállalás szempontjából.

Számos intézmény számára a felsőoktatási található szerte Puerto Rico, a University of Puerto Rico hogy a legrégebbi és a legnagyobb. Ennek területén az Egyesült Államok, az állampolgárok vehetik igénybe a további oktatási lehetőségeket.

Természettudományi Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Aguadilla Pueblo Puerto Ricóban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Inter American University of Puerto Rico

A Bachelor of Science fokozatot Biotechnológia törekszik, hogy dolgozzon ki a szakemberek kompetenciák keressen megoldásokat a társadalmi problémákra, alkalmazva a tudás ... [+]

A Bachelor of Science fokozatot Biotechnológia törekszik, hogy dolgozzon ki a szakemberek kompetenciák keressen megoldásokat a társadalmi problémákra, alkalmazva a tudás és készségek a biotechnológia.

A tananyag magában foglalja a szükséges készségek fejlesztése a megfelelő adminisztráció a modern alkalmazott technológiák az élet a fogyasztási cikkek gyártása.

A program elősegíti a felelős döntéshozatal a környezettel kapcsolatos, a bioetika, az egészségügy és az ipar. Pályakezdő ez a program képes lesz dolgozni a biotechnológia területén, illetve a kutatásban. Lehet az is, törekszenek, hogy továbbra is posztgraduális vagy szakmai tanulmányokat.... [-]

Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Guayama Ponce  + 3 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Inter American University of Puerto Rico

A Forensic Science Program bemutatja interdiszciplináris vizsgálati programot, amelynek célja, hogy fejlessze a diákok az ismereteket és az alapvető készségek alkalmazásá ... [+]

A Forensic Science Program bemutatja interdiszciplináris vizsgálati programot, amelynek célja, hogy fejlessze a diákok az ismereteket és az alapvető készségek alkalmazásához szükséges tudományos módszerek, hogy hozzájáruljon a felfedezés az okok, módja és körülményei erőszakos halálesetek és más bűncselekmények.

A program nagy hangsúlyt fektet a kezelés bizonyítékok és jellemző a kombináció a tudás a természettudományok, a törvényszéki tudományok és a kriminológia.

[-]
Puerto Rico Aguadilla Pueblo Barranquitas Bayamón Ponce  + 1 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Inter American University of Puerto Rico

A Bachelor of Science in Biology célja, hogy készítsen szakemberek képesek megérteni a biológiai folyamatok multidiszciplináris megközelítés. ... [+]

A Bachelor of Science in Biology célja, hogy készítsen szakemberek képesek megérteni a biológiai folyamatok multidiszciplináris megközelítés.

Ez biztosítja a tapasztalatok, amelyek segítik őket azonosítására, elemzésére és a problémák megoldása érdekében a biológiai tudományos módszerekkel.

Elősegíti a tudás, készségek és hozzáállás laboratóriumi gyakorlat etikai, kritikai és kreatív felelősséget. Ez felkészíti a tanulókat a munkaerő vagy, hogy folytassa posztgraduális tanulmányait.

[-]
Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Inter American University of Puerto Rico

A program elméleti és gyakorlati felkészítés célja, hogy fejlessze szakemberek középpontjában a mesteri tudás kapcsolódó technikai és változatos területeken a fegyelem. E ... [+]

A program elméleti és gyakorlati felkészítés célja, hogy fejlessze szakemberek középpontjában a mesteri tudás kapcsolódó technikai és változatos területeken a fegyelem.

Ezen túlmenően, ez elősegíti az logikai készségek, analitikai problémamegoldás, programozási módszerek és eszközök használata társított számítás területen.

[-]
Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Ponce San Juan San Germán  + 5 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul