Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nyelvek BSc Összevetése

Nyelv egy közös szál, amely egyesíti a népek minden kulturális háttérrel. Tudja értelmezni és beszél más nyelven azt jelenti, hogy a gondolkodási képességet és úgy érzi, egy teljesen új megvilágításba. Nem csak a Bachelor of Science in Nyelvek járnak intenzív tanulmány egy másik nyelvet, de vitatja a hallgató azonosulni egy új kultúrát.

Mi az a BSc nyelven? Megszerezte a Bachelor of Science in Languages ​​az egyik első lépés előkészítése ígéretes jövő számos iparágban. Hogy szeretné-e, hogy egy orvos, kormány ügynöke vagy nemzetközi üzletember, feltétlenül szükséges, hogy a háttérben a nyelven.

Diákok, akik szeretnék, hogy tovább képezzék magukat, és növeljék a foglalkoztathatóság azt szeretné, hogy a kereső a diplomát. A BSc Nyelv program lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg egy idegen nyelvet, és lesz víz alatt egy másik kultúrát.Pályakezdő program az alábbi nyelveken is alkalmazni tudásukat a különböző karrier terén, és gyakran kompenzálja a nagyobb arányú, mert a többnyelvű képességeit.

Az ára egy Bachelor of Science in Nyelvek változik drasztikusan attól függően, melyik iskola a diák úgy dönt, hogy részt vegyen. Tandíj költségek is változik országonként. Sok iskola kínál kivételes pénzügyi támogatás programokat, amelyek segítségével a diákok költségeinek fedezésére költségeket.

A Bachelor of Science in Nyelvek nyithatják az ajtókat, hogy számos lehetséges munkalehetőségek, beleértve a fordítókat, idegen nyelv tanárok és tolmácsok. Azok, akik úgy döntenek, hogy összekapcsolják a tanulmány a nyelv egy másik fontos területen, mint például az orvostudomány vagy a nemzetközi üzleti, továbbra is az, hogy maguk irányítsák az ipar.Speciális pályára a külföldi szolgáltatások, a banki, a kormányzati szervek, a turizmus és az import-export üzleti is lehetőség a diákok számára, aki egy diplomát, vagy egy speciális mester-vagy doktori fokozatot nyelven.

Jelentkezés egy online program, amely kínál BSc nyelven könnyebb, mint azt sokan hiszik. A leendő hallgatók pályázhatnak az iskolába való választás a kényelmes otthon. Ahelyett korlátozódik a helyi iskolák, az online tanulás a diákok hozzáférést iskola található szerte a világon. Most van itt az ideje, hogy ezeket a fontos lépéseket javítva a jövőben. Fedezze fel az átfogó online adatbázist, hogy többet megtudjon az összes lehetőséget, hogy várja Önt. Keressen a programok alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Nyelvek

Klaipeda University

A következő angol nyelvű nyelvtanulmányokon alapuló tanulmányi program nemcsak az angol és más nyelvek (svéd, spanyol, német) gyakorlatban alkalmazott, hanem a nyelvészi ... [+]

ÁttekintésHely: Litvánia, KlaipedaTípus: Bachelor, nappali tagozatosNévleges időtartam: 4 év (240 ECTS)Tanulmányi nyelv: angolDíjak: BSc (Bachelor of Humanities Sciences)Tandíj: 1906 €A pályázati díj: A szakképzési programok pályázati díja az EU-tagállamok vagy az Európai Gazdasági Térség országai (Ukrajna, Moldova, Grúzia, Fehéroroszország, Örményország és Azerbajdzsán) állampolgárai, valamint azok, akik állandó tartózkodási engedéllyel rendelkeznek a Litván Köztársaságban: 55 €. Más diákok számára: 150 €. (A jelentkezési díj nem téríthető vissza).Jelentkezési határidő: 2019. június 30Tanulmányok kezdődnek: szeptember 2Bachelor angol és másik idegen nyelv (svéd, spanyol, német)... [-]
Litvánia Klaipėda
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul