BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Természettudományi Alapképzések in Northern Ireland az Egyesült Királyságban 2019

A BSc a Bachelor of Science, azaz a Természettudományi Alapképzés rövidítése, és egy graduális diplomát takar. Az adott képzéstől függően a BSc diplomás hallgatók karrierbe foghatnak, de a továbbtanulás mellett is dönthetnek.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Belfast két egyetem - Queen 's University Belfast és a University of Ulster. Van is Belfast Intézet további és Felsőoktatási, mai nevén Belfast Metropolitan College, az egyik legnagyobb főiskolák az Egyesült Királyságban 55 ezer diák.

Természettudományi Alapképzések Összevetése in Northern Ireland az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

Bachelor of Science in Alkalmazott számítástechnika (kitüntetéses)

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Ez a szint 8 program célja, hogy a végzős tapasztalatok széles körű alapvető számítástechnikai ismeretek a számítógépes programozás, ahol megtudhatja, hogy a számítógép utasítást, hogy elmondja, hogy mit szeretne csinálni a számítógépes architektúra, ahol megtanulhatja, hogyan kell telepíteni és fenntartani a számítógépek.

BSC számítástechnika számítógép biztonságát és a digitális kriminalisztika

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Tudtad, hogy ha a számítógép rendelkezik szélessávú kapcsolat azt is feszegették a jogosulatlan felhasználók naponta többször?