BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Természettudományi Alapképzések (BSc-k) az Amerikai Egyesült Leeds az Egyesült Királyságban 2019

A BSc a Bachelor of Science, azaz a Természettudományi Alapképzés rövidítése, és egy graduális diplomát takar. Az adott képzéstől függően a BSc diplomás hallgatók karrierbe foghatnak, de a továbbtanulás mellett is dönthetnek.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Leeds West Yorkshire, mintegy fél millió polgár. A város három főiskola és egyetem három, összesen 250 ezer diák, amelyek felét a város lakossága. Ez volt szavazott a legjobb brit egyetem cél a felmérés a The Independent újság.

Természettudományi Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Leeds az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

BSc (Hons) játékok tervezése

Leeds Beckett University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Leeds + 1 további

Ez a kurzus felkészíti Önt a speciális készségekre és ismeretekre a játékok, a digitális és a kreatív szórakoztatóipar számára. Három fő területre fog összpontosítani: programozás és szoftverfejlesztés; művészet, koncepció és eszköztermelés; és játéktervezés, gyakorlat és elmélet.

BSc (Hons) építőmérnöki

Leeds Beckett University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság Leeds + 1 további

Az építőmérnöki szakmák hálásak a mérnökökkel, akik egyre többet dolgoznak multidiszciplináris csoportokban. Ez a gyakorlati kurzus biztosítja, hogy a technikai és vezetési képességek hatékonyan járuljanak hozzá sokféle környezetben.

BSc sportban és a testmozgás tudományát

Leeds Trinity University
Campus Nappali Augusztus 2019 Egyesült Királyság Leeds

A sport és a testmozgás tudományok fokozatot nyújt Önnek az egyetemi ismereteket és készségeket kell, hogy legyen egy akkreditált Sport and Exercise Scientist.

BSc (Hons) Professzionális rendőrség az Alapítvány évében

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London Birmingham Leeds + 2 további

A BSc (Hons) szakmai rendőrségének alapításával foglalkozó évünk egy négyéves végzettség, amely szakmai ismereteket nyújt Önnek az etika, a készségek és a hozzáállás szempontjából, amelyek kritikusak a huszonegyedik századi rendőrség szempontjából.

BSc (Hons) Professzionális rendőrség

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London Birmingham Leeds + 2 további

A BSc (Hons) professzionális rendőrségi 3 éves fokozat szakmai ismereteket nyújt az etikáról, készségeiről és attitűdjeiről, amelyek kritikusak a huszonegyedik századi rendőrség szempontjából. A tanfolyamot úgy tervezték, hogy megfeleljen a Főiskolai Politikák Nemzeti Tantervének a rendőri rendőr szerepére vonatkozó követelményeknek a Nemzeti Rendészeti Oktatási Képesítési Keretrendszer keretében.