BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Természettudományi Alapképzések (BSc-k) az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban 2019

A BSc, avagy Természettudományi Alapdiploma egy főiskolai szintű végzettség, melynek megszerzéséhez három-öt év kell.  A képzés során a hallgatók elsajátíthatják azokat az általános és szakmai készségeket, amelyek hasznosak a továbbtanulás és a munkavállalás szempontjából.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Graduális Tanulmányok Összevetése az Amerikai Egyesült England az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

The University of Law Business School
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni.

BSc (Hons) Professzionális rendőrség

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London Birmingham Leeds + 2 további

A BSc (Hons) professzionális rendőrségi 3 éves fokozat szakmai ismereteket nyújt az etikáról, készségeiről és attitűdjeiről, amelyek kritikusak a huszonegyedik századi rendőrség szempontjából. A tanfolyamot úgy tervezték, hogy megfeleljen a Főiskolai Politikák Nemzeti Tantervének a rendőri rendőr szerepére vonatkozó követelményeknek a Nemzeti Rendészeti Oktatási Képesítési Keretrendszer keretében.

BSc (Hons) szociális munka

Bucks New University
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság High Wycombe Uxbridge + 1 további

Nem könnyű tudni, hogyan lehet segíteni valakinek a kihívások leküzdése. Ez a kurzus megadja a betekintést és a tudást, hogy segítse őket az akadályok leküzdésében. Tanulmánya egyesíti az osztálytermi elméletet a valós élet gyakorlattal, amelyek közül néhányan a jelenlegi szociális munkásokkal együtt dolgoznak. Megérteni fogod, hogyan illeszkedik a szociális munka az Egyesült Királyság kormányzati politikájához és jogszabályaihoz.

BSc (Hons) számítástechnika (mobil számítás) (top-up)

Arden University
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ha szívesen tárja fel a mobil számítástechnika széles körét és annak relevanciáját az üzleti és az ipar számára, akkor ne keresse tovább.

Bsc a számítástechnikában

York St John University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Egyesült Királyság York + 1 további

A Számítástudomány tanítása alapvető gyakorlati, technikai, kognitív és kreatív készségeket biztosít Önnek, amelyek valós értéket képviselnek.

BSc (Hons) a marketing területén

University of York
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság York

Fedezze fel, hogyan kommunikálnak a vállalkozások a kereslet generálása, előrejelzése és kielégítése érdekében

BSc in Computer Science

Unicaf University (MW)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 28 további

A számítógépek által vezetett világban létfontosságú a számítástechnika fokozata. Olyan területeket fognak feltérképezni, mint a számítástechnika és az információs technológia, a biztonság, az adatbázis és a webes fejlesztés. A fokozat biztosítja a diákok mind az elméleti és gyakorlati számítástechnikai ismeretek és készségek, így lehetővé téve számukra, hogy dolgozzanak az ipari, banki, kereskedelmi és kormányzati szektorban.

BSc (Hons) Kriminológia

University of Derby
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság Derby

Megvizsgálja a bűnözés okait és következményeit, szoros szakmai partnerségünkre építve, és olyan előadók inspirálása alapján, akik elnyerték a kriminológia oktatásának kiválósági díját. A Derby kriminológiája a Guardian League 2020 táblázatának tíz legjobb helyezettje.

Bsc Számviteli és Pénzügyi

Richmond The American International University in London
Campus Nappali 3 - 4 év Január 2020 Egyesült Királyság Richmond

A BSc Számviteli és Pénzügyi program elsősorban azoknak a hallgatóknak készült, akik érdeklődnek a könyveléshez vagy a szakmai számviteli végzettség megszerzéséhez a karrierjük kezdetén. A hallgatók elnyerik a számviteli és pénzügyi elméleti és gyakorlati tudást, és megtanulják megérteni a menedzsment koncepciókat egy nemzetközi üzleti környezetben.

BSc (Hons) a banki és pénzügyek területén

The London Institute of Banking & Finance
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London + 2 további

A banki BSc (Hons)

BSc sportban és a testmozgás tudományát

Leeds Trinity University
Campus Nappali Augusztus 2019 Egyesült Királyság Leeds

A sport és a testmozgás tudományok fokozatot nyújt Önnek az egyetemi ismereteket és készségeket kell, hogy legyen egy akkreditált Sport and Exercise Scientist.

BSc Számvitel és Pénzügy

University of Exeter Business School
Campus Nappali 3 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság Exeter

A BSc Számviteli és Pénzügyi fokozat célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a karrier a számviteli, pénzügyi vagy üzleti, beleértve a hallgatók folyamatos szakmai számviteli képesítések.

BA (Hons) üzlet (feltöltés)

Northumbria University London Campus
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London

A program célja, hogy fejlessze a hallgatók előzetes képzettségét szerzett egy HND a Business, alapítványi fokozat, SQA HND vagy ezzel egyenértékű. Ez a program a diákokat különféle témákra bocsátja a hazai és a globális üzleti környezetbe, valamint felkínálja a hallgatókat az átruházható készségekkel és ismeretekkel ahhoz, hogy sikeres üzleti pályafutást folytasson.

BSc (Hons) Játékfejlesztés

Norwich University of the Arts
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság Norwich

A BSc (Hons) Games Development fokozat a gyakorlati játékfejlesztésről szól. Ezen a kurzuson megtanulhatja a játék végponttól a végéig tartó folyamatát, és felfedezheti, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeres játékfejlesztővé váljon.

BSc (Hons) szoftverfejlesztés

Regent College London
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Királyság London

Kiskereskedelem, gyártás, védelem, egészségügy, oktatás - a kormányzat és az ipar többsége szoftveres rendszerekre és professzionális, hozzáértő és kreatív szoftvermérnökökre támaszkodik, akik fejlesztik és karbantartják őket.