Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Közép-Amerika és Karib A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Jogi tanulmányok BSc-k Összevetése Közép-Amerika és Karib 2019

A Természettudományi Alapképzés, azaz BSc egy graduális képzés, amely általában három-öt éves.  A jelentkezett hallgatóknak lehetősége nyílik általános és szakirányú kurzusok elvégzésére a diplomához szükséges kreditek összegyűjtéséhez.

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

Közép-Amerika a régió Észak-Amerika között található a déli határ Mexikó és az északnyugati határ Kolumbia, Dél-Amerikában. Áll Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica és Panama.

Jogi tanulmányok Természettudományi Alapdiplomák Áttekintése Közép-Amerika és Karib 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Jogi tanulmányok, Közép-Amerika és Karib

Diplomák
Helyszín
Közép-Amerika és Karib
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Inter American University of Puerto Rico

A Forensic Science Program bemutatja interdiszciplináris vizsgálati programot, amelynek célja, hogy fejlessze a diákok az ismereteket és az alapvető készségek alkalmazásá ... [+]

A Forensic Science Program bemutatja interdiszciplináris vizsgálati programot, amelynek célja, hogy fejlessze a diákok az ismereteket és az alapvető készségek alkalmazásához szükséges tudományos módszerek, hogy hozzájáruljon a felfedezés az okok, módja és körülményei erőszakos halálesetek és más bűncselekmények.

A program nagy hangsúlyt fektet a kezelés bizonyítékok és jellemző a kombináció a tudás a természettudományok, a törvényszéki tudományok és a kriminológia.

[-]
Puerto Rico Aguadilla Pueblo Barranquitas Bayamón Ponce  + 1 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul