Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Botswana Palapye

Jogi tanulmányok Graduális Tanulmányok Összevetése 2019 az Amerikai Egyesült Palapye Botswanában

A BSc (Természettudományi Alapképzés) diplomás hallgatóknak lehetőségük van, hogy elhelyezkedjenek az általuk választott tudományterületen. Világszerte számos intézmény kínál természettudományi és egyéb BSc diplomákat.

Az egyén preferenciáitól függően a jog és szabályozások tanulmányok egy sor különböző karrierlehetőséget és alterületet tartogatnak. A legnépszerűbb szakirányok között találjuk a kereskedelmi jogot, a szabályozási elméletet és a nemzetközi kapcsolatokat.

Botswana déli részén, Afrikában és jelentős haladást ért el a fejlődő felsőoktatási rendszerébe. A felfedezés a gyémánt lényegesen nagyobb bevétel a nemzet, és sok ez a bevétel áramlott javítása iskolákban és kollégiumokban.

Kérj Információt Jogi tanulmányok Természettudományi Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Palapye Botswanában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | MSc

1 Találatok Jogi tanulmányok, Palapye

Diplomák
Helyszín
Botswana
Palapye
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | MSc
Botswana International University Of Science And Technology

A törvényszéki tudomány kémiai témái közé tartozik a entomológia, a szöveti bomlás, a bűncselekmény vizsgálata, az ujjlenyomat-elemzés, a kábítószerek és az alkohol felfe ... [+]

A törvényszéki tudomány kémiai témái közé tartozik a entomológia, a szöveti bomlás, a bűncselekmény vizsgálata, az ujjlenyomat-elemzés, a kábítószerek és az alkohol felfedezése, a tűzvizsgálatok, a DNS és a vérminták elemzése, valamint a biztonságos biometrikus rendszerek fejlesztése.

[-]
Botswana Palapye
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul