BACHELORSTUDIES.HU

Jogi tanulmányok Graduális Tanulmányok Összevetése 2019 in Brussels Belgiumban

Az egyetemre beiratkozott hallgatók tetszés szerint BSc, azaz Természettudományi Alapdiplomás képzésben vehetnek részt.  Ez egy népszerű graduális képzés, amely segít a diákoknak a munkahelyen és a továbbtanulásnál egyaránt értékes készségek elsajátításában.  

A jog és szabályozások területe az élet minden szegletére kiterjed. A diákok által választható szakirányok között találjuk a szabályozási elméletet, és a szellemi tulajdonjogot.

Belgium az úgynevezett Európa szívében a hub a nemzetközi hálózat. Mivel a nemzetközi diákok Belgium leszel körül multikulturális közösség.

Azok számára, akik előre oktatási, Brussels széles választékát kínálja, hogy hol tanulni. Top egyetemek, mint Vrije Universitet brüsszeli Université Libre de Bruxelles épülnek itt.

Kérj Információt Jogi tanulmányok Természettudományi Alapdiplomák in Brussels Belgiumban 2019

1 Találatok Jogi tanulmányok, Brussels Filter

BSC számítástechnika számítógép biztonságát és a digitális kriminalisztika

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Tudtad, hogy ha a számítógép rendelkezik szélessávú kapcsolat azt is feszegették a jogosulatlan felhasználók naponta többször?