Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Afrika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Jogi tanulmányok BSc Diplomák Összevetése Afrika 2019

A Természettudományi Alapdiploma (Bsc) egy főiskolai szintű végzettség, amelyet számos területen kínálnak. A képzéseket világszerte számos egyetem és főiskola kínálja, a hosszuk pedig háromtól öt évig terjedő lehet.

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Jogi tanulmányok Természettudományi Alapdiplomák Áttekintése Afrika 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Jogi tanulmányok, Afrika

Kwararafa University

Kwararafa Egyetem Wukari volt engedélyezett, mint Wukari Jubileumi Országos Egyetemi Bizottság 2005-ben. Levette 2006. márciusában 61 diák, mint az első, és csak a közöss ... [+]

Kwararafa University WukariVolt, engedéllyel Wukari Jubileumi Országos Egyetemi Bizottság 2005-ben. Levette 2006. márciusában 61 diák, mint az első, és csak a közösség tulajdonában lévő University Nigériában, az első egyetem Taraba állam és a második magán egyetem az észak-keleti geopolitikai zóna Nigéria.

Látomás

Ahhoz, hogy egy első osztályú intézmény törekvés a tudás és a tudomány révén oktatási, kutatási és közösségi irányuló, céljuk a tudás és a vállalkozói készségek a hallgatók, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a produktív és önellátóak.

Küldetés Ahhoz, hogy a kedvező környezetet a hatékony és férfias őshonos emberi és anyagi erőforrások fejlesztése a nemzet. A diplomásokat, akik jól lekerekített saját tudományágak és átitatva szükséges vállalkozói készség, hogy jelentősen hozzájárulnak a fejlődéséhez maguk különösen és általában a társadalom. Cserélni a munkanélküliség és a karrier stagnálása diplomások kreatív találékonyság révén jól csomagolt programok és gyakorlati képzést. Ahhoz, hogy a hang oktatás nigériaiak függetlenül a vallási hovatartozás, törzsek, nemek és politikai beállítottságú. Ahhoz, hogy hozzon létre egy gondoskodó és ösztönző környezetet, ahol a törekvés a kiválóságra, fejlesztése önfegyelem, a kreatív gondolkodás és az egyéniség boldogulni és is elengedhetetlennek tekintik összetevői szövetkezet. Kutatási Focus / Linkages ... [-]
Nigéria Wukari
Március 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Botswana International University Of Science And Technology

A törvényszéki tudomány kémiai témái közé tartozik a entomológia, a szöveti bomlás, a bűncselekmény vizsgálata, az ujjlenyomat-elemzés, a kábítószerek és az alkohol felfe ... [+]

A törvényszéki tudomány kémiai témái közé tartozik a entomológia, a szöveti bomlás, a bűncselekmény vizsgálata, az ujjlenyomat-elemzés, a kábítószerek és az alkohol felfedezése, a tűzvizsgálatok, a DNS és a vérminták elemzése, valamint a biztonságos biometrikus rendszerek fejlesztése.

[-]
Botswana Palapye
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul