$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Interakció tervezés Természettudományi Alapképzés (BSc) Összevetése

A belépő főiskolán, ha egy diák úgy dönt, hogy tanulmányozza a tudománnyal kapcsolatos területen, akkor dönthetnek úgy, hogy folytassa a Bachelor of Science (BSc). Ez három-öt éves mértéke a fő hangsúly körül forog tudományos és matematikai témakörök és ezek viszonya a hallgató által választott terület tanulmány. Ez a program a diákokat a szükséges tapasztalat… Tovább

A belépő főiskolán, ha egy diák úgy dönt, hogy tanulmányozza a tudománnyal kapcsolatos területen, akkor dönthetnek úgy, hogy folytassa a Bachelor of Science (BSc). Ez három-öt éves mértéke a fő hangsúly körül forog tudományos és matematikai témakörök és ezek viszonya a hallgató által választott terület tanulmány. Ez a program a diákokat a szükséges tapasztalat és készségek, hogy folytassák pályafutásukat területén.

Mi a BSc Interaction Design? Ez a szak középpontjában az alapvető témák tekintetében a koncentrációt. A hallgatók megtanulják szempontjait ember-gép interakció, és hogyan lehet a meglévő interaktív megoldásokat használható és érthető. Ezek témákra összpontosít, mint például a tervezés is, makettek, prototípusok, grafikai tervezés és az információs technológia. Keresztül projekt-alapú tanulás, a diákok amikkel együttesen értékelésére és az épület új és továbbfejlesztett interaktív weboldalak és mobil alkalmazások.

Miután megszerezte a BSc Interaction Design, diplomások is szerzett ismeretek és tapasztalat szükséges lesz a terület szakértői. Ezekkel az értékes képességekkel, akkor nagy lesz a kereslet a munkaadók, így nekik bőséges lehetőséget, hogy tovább pályafutásukat.

A beszerzésének költsége a BSc között lesz, intézmények és helyszínek. Ahhoz, hogy megértsük, és többet szeretne megtudni a költségeit, és eldönteni, hogy a program megfelelő az Ön számára, ez egy jó ötlet a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola részt szeretne venni.

Ez a program sikeres előkészítése és felkészítsen a gyakorlati tapasztalat és tudás, hogy rendkívül versenyképes a munkaerőpiacon. Lehet dolgozni, mint a grafikusok, animátorok, művészeti igazgatói vagy kölcsönhatás tervezők. Az interakció tervező a megfelelő technikai és kommunikációs készségek, hogy a technológiai alkalmazások sokkal használhatóbb.Jó ismerete ember-számítógép interakció, képesek megérteni a felhasználó szempontjából, hogy a folyamat simábban.

Az a képesség, hogy kiérdemeljük ezt mértékben online teszi elérhető cél a helyi és a nemzetközi diákok számára egyaránt. Ez rugalmasságot biztosít a diákoknak, akiknek szükségük van rá. Ha többet szeretne megtudni, keresse az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Highline College
Des Moines, Amerikai Egyesült Államok

A Highline legújabb alkalmazott tudományos diplomája holisztikus megközelítést alkalmaz a tervezés terén, ötvözve a látványterv, a technológia és a problémamegoldás iránti sze ... +

A Highline legújabb alkalmazott tudományos diplomája holisztikus megközelítést alkalmaz a tervezés terén, ötvözve a látványterv, a technológia és a problémamegoldás iránti szenvedélyét az elérhetőséggel, a méltányossággal és az univerzális dizájnnal. Fedezze fel a különböző tervezési területek közötti kapcsolatokat, és készüljön fel arra, hogy részese lehessen az előremutató tervezők következő generációjának. Highline College a washingtoni Des Moines-ban, a South King megyében található, egy erősen virágzó gazdasággal. A BAS az integrált tervezésben felkészíti a hallgatókat, hogy a tervezőcégek és az innovatív vállalkozások sokféle körében dolgozhassanak. King megyében a tervezők iránti kereslet 71% -kal magasabb, mint az országos átlag. Azok a hallgatók, akik elvégzik ezt a diplomát, versenyképesek lesznek a jelenlegi munkaerő-piaci igények szerint. -
BSc
Nappali
4 év
Angol
Campus