Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Észak Amerika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Filmtanulmányok BSc Diplomák 2019 Észak Amerika

A felsőoktatási intézmények világszerte kínálnak BSc, avagy Természettudományi Alapképzéseket.  Ez a népszerű graduális diploma segít felkészülni a hallgatóknak a munkavállalásra vagy a továbbtanulásra.  Egy átlagos BSc képzés három-öt éves.

A filmművészetet számos szemszögből megközelíthetjük. Ide tartozik többet között a filmtörténet, a filmkritika és a produkciós feladatok. A filmszakos hallgatók gyakran elemzik egy-egy film társadalmi, politikai, esztétikai és narratív jellemzőit, de nem hanyagolják el a tágabb értelemben vett filmelméletet sem.

Átívelő 23 országban, Észak-Amerikában kontinensen töltött oktatási lehetőséget. A diákok a lehetőséget, hogy megtanulják, több nyelven, és fejleszteni annak megértését nagymértékben eltérő kultúrák.

Részidős Filmtanulmányok BSc Észak Amerika

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Filmtanulmányok, Észak Amerika

Full Sail University

Diákként a programban, akkor dolgozzon, hogy értik a kortárs zene hardver és szoftver technológia létrehozhatja a saját dalok, eredmények, és a filmzenét. Azt is kap egy ... [+]

Zenészek már régóta fontos szerepet játszottak belül több aspektusára a szórakoztató ipar, a zene, hogy segítsen gazdagítani televízió, film, rádió, videójátékok, élőben közvetített események, és így tovább. A kereslet a kreatív, technológiai hozzáértés zeneszerzők nagyobb, mint valaha, és fejlődésnek köszönhetően az otthoni felvétel, a zenéje életünk lehet létrehozni szinte bárhol a világon.

Full Sail University Music Production Bachelor of Science fokozatot célja, hogy felkészítse a zenészek és zeneszerzők zenei előállításával kapcsolatos készségek, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez a mai modern piacon. Diákként a programban, akkor dolgozzon, hogy értik a kortárs zene hardver és szoftver technológia létrehozhatja a saját dalok, eredmények, és a filmzenét. Azt is kap egy szilárd alapokat zeneelmélet, a történelem, és összetételét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Winter Park
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
20 - 29 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul