$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Design menedzsment Természettudományi Alapképzés (BSc) Összevetése

A Bachelor of Science (BSc) készíti fel a siker belül a választott területen. Akár az egyén éppen befejezte a középiskolát, vagy arra törekszik, hogy menjen vissza az iskolába, hogy előre pályafutásuk, diplomát is biztosítja a felsőoktatási szükséges meghajtásához, hogy az egyes előre. Néhány kérheti, "Mi a BSc Design Management?" Egyszerűen fogalmazva, ez egy fokoza… Tovább

A Bachelor of Science (BSc) készíti fel a siker belül a választott területen. Akár az egyén éppen befejezte a középiskolát, vagy arra törekszik, hogy menjen vissza az iskolába, hogy előre pályafutásuk, diplomát is biztosítja a felsőoktatási szükséges meghajtásához, hogy az egyes előre.

Néhány kérheti, "Mi a BSc Design Management?" Egyszerűen fogalmazva, ez egy fokozatot, amely felkészíti a magánszemélyek kezelni tervezési projektek. Még az egyszerű szerkezeteket igényel számos lépést és általában bevonásával különböző felek felállítani őket. Pályakezdő lesz készen, hogy koordinálja a különböző aspektusai, hogy zökkenőmentes és egységes folyamat elejétől a végéig. Nem csak ők értsék a különböző irányítási elvek, de azt is megtudjuk, a gazdaság és a szociális kérdésekkel kapcsolatos építési folyamatot.

A BSc Design Management egy multidiszciplináris mértékben.Mint ilyen, a diákok ismereteket számos különböző területeken, így jól lekerekített dolgozók. Ez tekinthető nagyon vonzó a vállalkozások egy része.

Van néhány tényező, amely befolyásolja a költségek a szak. Az átlagos részvételi költségek az intézmény, a helyét az iskola, valamint attól, hogy tanulmányozza az egyetemen és az online mindazon elemek, amelyek figyelembe veszik az ár.

A legtöbb diák ezzel mértékben stick tervezni vezető pozíciókat. Épületekkel folyamatosan épül a világ számos nagy lehetőségek terén. Egyes diákok választhatnak, hogy a kockázati egyéb irányítási és logisztikai karriert az állami vagy a magánszektorban. A főiskolai szintű, akkor számíthat egy belépő szintű, vagy esetleg alacsony vezetői pozíciót, attól függően, hogy a tapasztalat. Mások dönthetnek úgy, hogy továbbra is az oktatás biztosítása a magasabb szintű pozíciók vagy alkalmazzák menedzsment képzés saját vállalkozást.A választási lehetőségek szinte korlátlanok.

Van számos BSc Design Management szakon kell figyelembe venni. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Fashion Institute of Design & Merchandising FIDM Digital Arts
Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

A Bachelor of Science in Ruházat Műszaki Tervező Program felkészíti a hallgatókat a karrierre a mérnöki tervezésben és a termékfejlesztésben a globális divatipar számára. ... +

A Bachelor of Science in Ruházat Műszaki Tervező Program felkészíti a hallgatókat a karrierre a mérnöki tervezésben és a termékfejlesztésben a globális divatipar számára. -
BSc
Angol