BACHELORSTUDIES.HU

Büntetőjog Graduális Tanulmányok Összevetése 2019 az Amerikai Egyesült Warrensburg az Amerikai Egyesült Államokban

A BSc (Természettudományi Alapképzés) diplomás hallgatóknak lehetőségük van, hogy elhelyezkedjenek az általuk választott tudományterületen. Világszerte számos intézmény kínál természettudományi és egyéb BSc diplomákat.

A kurzusok korrekciók, kriminológia, fizikai erőnlét és a rendfenntartás, a büntető igazságszolgáltatás program elsősorban azoknak készült, akik szeretnének dolgozni, a bűnüldözés. A diákok megtanulják a gyakorlati készségek, mint például CPR, amely előnyös lehet számukra a jövőbeli karrierjük.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Warrensburg egy város központi Missouri, ami egy tipikus egyetemi városban egy virágzó éjszakai élet és oktatási jelenetet. Az egyetemek városok legismertebb az oktatási és egészségügyi programok ..

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Büntetőjog Természettudományi Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Warrensburg az Amerikai Egyesült Államokban 2019

1 Találatok Büntetőjog, Warrensburg Filter

Bachelor in Criminal Justice (BSc)

University of Central Missouri
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Warrensburg

A büntető igazságszolgáltatásban szerzett Bachelor of Science fokozat biztosít Önnek a tudásukat és készségeit, hogy kitűnjön a kiválasztott karrier területén.