BACHELORSTUDIES.HU

Büntetőjog Graduális Tanulmányok Összevetése 2019 az Amerikai Egyesült Hawaii az Amerikai Egyesült Államokban

A BSc, avagy Természettudományi Alapdiploma egy főiskolai szintű végzettség, melynek megszerzéséhez három-öt év kell.  A képzés során a hallgatók elsajátíthatják azokat az általános és szakmai készségeket, amelyek hasznosak a továbbtanulás és a munkavállalás szempontjából.

A kurzusok korrekciók, kriminológia, fizikai erőnlét és a rendfenntartás, a büntető igazságszolgáltatás program elsősorban azoknak készült, akik szeretnének dolgozni, a bűnüldözés. A diákok megtanulják a gyakorlati készségek, mint például CPR, amely előnyös lehet számukra a jövőbeli karrierjük.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Büntetőjog Természettudományi Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Hawaii az Amerikai Egyesült Államokban 2019

1 Találatok Büntetőjog, Hawaii Filter

BSc kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás

Chaminade University of Honolulu
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Honolulu

Ez a program egy alapot a büntetőjog, jogi eljárások, és bizonyítékokat. Tanulmányi területen is korrekciókat, tanfolyamok, és a végrehajtás. Pályakezdő ez a program folytatja karrierlehetőségek különböző belépő szintű pozíciókat, többek között igazgatási, próbaidő, a közbiztonság, a javításokat, és a bírósági rendszer a szövetségi, állami és helyi szinten.