Filter
Természettudományi Alapképzés (BSc)
Amerikai Egyesült Államok California Los Angeles A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Büntetőjog Graduális Tanulmányok Összevetése 2019 in Los Angeles az Amerikai Egyesült Államokban

A BSc (Természettudományi Alapképzés) egy graduális képzés, amely elvégzése három-öt évig tart a hallgatók számára.  A képzésre járó diákok egy sor kurzust elvégeznek, hogy felkészüljenek a továbbtanulásra vagy a munkavállalásra.

A kurzusok korrekciók, kriminológia, fizikai erőnlét és a rendfenntartás, a büntető igazságszolgáltatás program elsősorban azoknak készült, akik szeretnének dolgozni, a bűnüldözés. A diákok megtanulják a gyakorlati készségek, mint például CPR, amely előnyös lehet számukra a jövőbeli karrierjük.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Amellett, hogy otthon, a legendás Hollywood, Los Angeles a második legnagyobb város az Egyesült Államokban, és a legnagyobb a Kalifornia állam. Ez adott otthont az olimpiai játékok előtt kétszer, és van osztva 80 kerületek és városrészek. A város ad otthont három állami egyetem és számos más intézmény.

Kezdd el Ma Büntetőjog Természettudományi Alapdiplomák in Los Angeles az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Büntetőjog, Los Angeles

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
California
Los Angeles
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Abraham Lincoln University

A büntetőjog területén központok ellenőrzéséről szóló bűnözői magatartás a közrend fenntartása érdekében. A Bachelor of Science in büntető igazságszolgáltatás szak magába ... [+]

Online Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás

A büntetőjog területén központok ellenőrzéséről szóló bűnözői magatartás a közrend fenntartása érdekében. A Bachelor of Science in büntető igazságszolgáltatás szak magában foglalja a fejlődő megértéséhez a fejlett koncepciók elsődleges feladata a bűnüldözés, az ügyészség, tárgyalás, korrekciók, fiatalkorú elkövetők, a bizonyítási eljárás, Crime Scene Investigation és a kapcsolódó feladatokat. Ezen túlmenően a program fejlett készségfejlesztés olyan területeken, amelyek közé tartozik a biztonságos gazdálkodás, megőrzésre, és ellenőrzése fogvatartottak elkötelezett a börtön őrizetbe, amelyet el kell végezni emberséges módon megfelel az alkotmányos követelményeknek. A Bachelor program biztosítja a hátteret a diákok keres, hogy rendelkezzen a magas szintű tudást a széles bázis a büntető igazságszolgáltatás fogalmakat és készségeket, hogy a kortárs problémákat ezen a területen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Los Angeles
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul