BACHELORSTUDIES.HU

Büntetőjog Természettudományi Alapképzések Összevetése Észak Amerika 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) diplomás hallgatóknak lehetőségük van, hogy elhelyezkedjenek az általuk választott tudományterületen. Világszerte számos intézmény kínál természettudományi és egyéb BSc diplomákat.

A büntető igazságszolgáltatás program jellemzően célja, hogy segítse a diákok felkészüljenek a karrier a bűnüldözés. A programok kínálnak kurzusokat tantárgyak közé jog, az etika, kommunikáció, elsősegélynyújtás, fizikai kondicionáló, javító facility management és kriminológia.

Átívelő 23 országban, Észak-Amerikában kontinensen töltött oktatási lehetőséget. A diákok a lehetőséget, hogy megtanulják, több nyelven, és fejleszteni annak megértését nagymértékben eltérő kultúrák.

Büntetőjog Természettudományi Alapdiplomák Áttekintése Észak Amerika 2019

25 Találatok Büntetőjog, Észak Amerika Filter

Büntető igazságszolgáltatás - Online (Western Carolina University)

UNC System International Recruitment Consortium
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Chapel Hill

A WCU Criminal Justice Online programját a # 1 legjobb vásárlás a Get Educated rangsorban értékelte.

Bachelor of Science in Criminal Justice

University of Sioux Falls
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Sioux Falls

Ennek a büntető igazságszolgáltatás jelentős, akkor lehet készíteni különböző pályára a bűnüldözés, a biztonság és a korrekciók területeken. A professzorok összekapcsolják a tantermi tapasztalatait a helyszíni tapasztalatok és gyakorlati tanulás egy egyedülálló és versenyképes hátteret szakos hallgatók a büntető igazságszolgáltatás.

BS büntető igazságszolgáltatás

Cardinal Stritch University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Milwaukee

Az alapképzési of Science in büntető igazságszolgáltatás áthidalja a bűnözés és a büntetés, és a társadalomtudományok interdiszciplináris, bölcsészettudományi gyökerező program, amely magában elmélet, gyakorlat, és az értékek.

Bachelor of Science in Criminal Justice

Polk State College
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven + 2 további

A Bachelor of Science in Criminal Justice fokozatot Polk State College célja, hogy a hallgatók széles körű megértése bűnözés és a társadalom bűnözés kontroll mechanizmusok és felkészítse őket a szakmai karrier a büntetőjogban.

Bachelor of Science in Criminal Justice

College of Coastal Georgia
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Brunswick

A Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás középpontjában a tanulmány a büntető igazságszolgáltatási rendszer, és részeinek, valamint okainak és következményeinek a bűnözés.

Bachelor of Science in Criminal Justice

Indiana University Kokomo
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Kokomo

Folytató hallgatók egy főiskolai diplomát büntető igazságszolgáltatás NE Kokomo kap a két világ legjobb: az oktatás, a bölcsészettudományi hagyomány, ahol a diákok megtanulják, hogy az ész és kritikusan gondolkodni és az oktatás megalapozott tapasztalati tanulás.

Bachelor of Science in büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia

University of Mount Olive Online
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mount Olive

Fokozza a büntető igazságszolgáltatás karrierjét mértékben, hogy foglalkozik a tudományos vizsgálat okait, következményeit, megelőzés és ellenőrzés a bűnözés.

Bs vezetői és a jog

San Diego Christian College
On-line 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Santee

Által kifejlesztett előrelátó szakértők nemzetbiztonsági, rendvédelmi, az intelligencia és a katonai, a San Diego Christian College Online Christian főiskolai diplomát Vezetés és Igazságügyi úgy tervezték, hogy megfeleljen az oktatási igényeinek sikeres vezetők az igazságszolgáltatás területén. A szak épül összpontosítani három koncentrációban: a büntető igazságszolgáltatás, a politológia és a belbiztonság.

BSc kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás

Chaminade University of Honolulu
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Honolulu

Ez a program egy alapot a büntetőjog, jogi eljárások, és bizonyítékokat. Tanulmányi területen is korrekciókat, tanfolyamok, és a végrehajtás. Pályakezdő ez a program folytatja karrierlehetőségek különböző belépő szintű pozíciókat, többek között igazgatási, próbaidő, a közbiztonság, a javításokat, és a bírósági rendszer a szövetségi, állami és helyi szinten.

Online főiskolai diplomát büntető igazságszolgáltatás

Abraham Lincoln University
Campus Részidős oktatás 8 félévek Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A büntetőjog területén központok ellenőrzéséről szóló bűnözői magatartás a közrend fenntartása érdekében. A Bachelor of Science in büntető igazságszolgáltatás szak magában foglalja a fejlődő megértéséhez a fejlett koncepciók elsődleges feladata a bűnüldözés, az ügyészség, tárgyalás, korrekciók, fiatalkorú elkövetők, a bizonyítási eljárás, Crime Scene Investigation és a kapcsolódó felelősségi ...

Bachelor of Science in büntető igazságszolgáltatás

Chowan University
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Murfreesboro

Abban Chowan Egyetem, integráljuk a stratégiák A szociológia és a nyomozás tanúsítás a büntető igazságszolgáltatás tanterv elkészítésére minden diák számára magával ragadó pályára a különböző büntető igazságszolgáltatás foglalkozások.

Bachelor of Science in büntető justice- Online

Thomas University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Thomasville

A Division of Criminal Justice Thomas egyetem kínál több diplomás, kezdve a társult diplomát Rendészeti a Bachelor of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás

Bachelor of Science in Criminal Justice - A fehér nyakörv bűne

Utica College Online
On-line Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Utica

Az online BS büntető igazságszolgáltatás specializálódott, akkor készen áll a csalás elleni küzdelem minden szinten megtanulják a technológiai programok és eszközök segítségével megelőzni és észlelni a csalás előfordulását szemtől-szembe tranzakciók, az e-kereskedelem és az e- miközben átfogó képet kap a modern fizetési rendszerekről és a csalások megelőzéséről, felderítéséről és kivizsgálásáról.

Bachelor of Science in Criminal Justice - Közpolitika és vezetés

Utica College Online
On-line Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Utica

A Cyber ​​Criminology és Policy szakosodott büntető igazságszolgáltatással foglalkozó online BS-ben tapasztalatokat szerezhet az olyan technológiai programokban és eszközökben, amelyek megakadályozzák és észlelik a csalás előfordulását a személyes kommunikáció, az e-kereskedelem és az e-business területén .

Bachelor of Science in Criminal Justice - Jogi kérdések a büntető igazságszolgáltatásban

Utica College Online
On-line Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Utica

A büntető igazságszolgáltatás jogi ügyeire szakosodott Online Bt-ből kikerül a pénzintézetek, kereskedelmi szervezetek, ügynökeik és alkalmazottaik gazdasági és üzleti bűnözéssel kapcsolatos kormányzati és bírósági szabályozásának szilárd megértéséről.