BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Természettudományi Alapképzések Megtekintése Afrika 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) diplomás hallgatóknak lehetőségük van, hogy elhelyezkedjenek az általuk választott tudományterületen. Világszerte számos intézmény kínál természettudományi és egyéb BSc diplomákat.

Afrika egy kontinens, 53 ország független és gazdag keveréke őshonos népek, kultúrák, gazdaságok és a történelem. Afrika a második legnagyobb kontinens a világon.

Természettudományi Alapképzés Afrika

Találat Filter

BSc (Hons) a kőolaj- és gáztüzeléstechnikában

The British University in Egypt
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyiptom Cairo

A kőolaj- és földgázmérnöki tanszék küldetése a diákok oktatása a szakmájuk gyakorlására a fúrás, a termelés és a tározómérnöki témák területén a földalatti folyékony olaj- és gázforrások számára, valamint a kőolaj alapját képező tudás és technológia előmozdítása érdekében valamint a kőolajiparhoz kapcsolódó nemzeti, nemzetközi, társadalmi és környezetvédelmi kérdések megoldására.

BSc in Computer Science

Unicaf University (MW)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 28 további

A számítógépek által vezetett világban létfontosságú a számítástechnika fokozata. Olyan területeket fognak feltérképezni, mint a számítástechnika és az információs technológia, a biztonság, az adatbázis és a webes fejlesztés. A fokozat biztosítja a diákok mind az elméleti és gyakorlati számítástechnikai ismeretek és készségek, így lehetővé téve számukra, hogy dolgozzanak az ipari, banki, kereskedelmi és kormányzati szektorban.

Alkalmazott Tudományok Bachelor of Cyber Operations

University of Mauritius
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 7 év Augusztus 2019 Mauritius Réduit + 1 további

A University of Mauritius és az Arizona Egyetem együttműködött azzal, hogy innovatív kettős diplomát nyújtson Önnek, hogy két Bachelor of Applied Science (BAS) fokozatot szerezzen ki a Cyber Operations-ban, kiemelve a védelmet és a kriminalisztikát. A védelem

Bachelor of Science in Human Resource Development (BSHRD)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Augusztus 2019 Marokkó Ifran + 1 további

A Humánerőforrás-fejlesztés (Human Resource Development, HRD) program válasz az egyre növekvő igényekre szakemberek számára, akik képesek az emberi szakértelem fejlesztésére és az emberi teljesítmény javítására a szervezetekben. A technológiai innováció, a globalizáció, a szervezeti szerkezetátalakítás, a munkaerőpiac eltolódása és a költségcsökkentésre és a termelékenység növelésére irányuló nyomás növelte a HRD-szakemberek iránti keresletet.

BSc pénzügyi és számviteli

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Cyprus Online + 28 további

BSc Geológia

Botswana International University Of Science And Technology
Campus Szeptember 2019 Botswana Palapye

Ez magában foglalja a fizikai, kémiai és biológiai tudományokat, beleértve a földi anyagokat, kialakulását és szerkezetét, valamint kísérő gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi kérdéseket.

BSc Hons a földrajzban

University of Johannesburg
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A BSc kitüntetések elsődleges célja a hallgatók földrajzi ismereteinek és szakértelmének megszilárdítása és elmélyítése, valamint annak módszertanában és technikáiban történő kutatási kapacitás fejlesztése. A BSc Honours alapvetően egy kurzusfokozat, amelynek kreditjeinek legalább 25% -át (30) kutatási projektre és felügyelet alatt végzett jelentéstételre fordítják.

Bachelor Of Science In Economics (4 év)

Africa University - Zimbabwe
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Zimbabwe Mutare

Ez egy négyéves program teljes munkaidőben, valamint párhuzamos. A program tananyaga olyan integrált megközelítésre helyezi a hangsúlyt, melynek során a hallgató alaptanulmányt szerez a szellemi és analitikus képességeinek fejlesztése érdekében, miközben megszerzi a tudás és a készségek professzionális menedzselését. Az első két év elsősorban az alapfokú oktatásban fog működni a matematika, a kommunikáció, a közgazdaságtan és a humán tudomány régebbi tudományágain, míg a fennmaradó két év elsősorban a számviteli, közgazdasági, marketing, pénzügyi, emberi erőforrás a menedzsment, a kockázatkezelés, a mennyiségi elemzés és az állami szektor irányítása.

BSc kriminológia / biztonsági vizsgálatok

Kwararafa University
Campus Nappali 4 év Március 2020 Nigéria Wukari

Kwararafa Egyetem Wukari volt engedélyezett, mint Wukari Jubileumi Országos Egyetemi Bizottság 2005-ben. Levette 2006. márciusában 61 diák, mint az első, és csak a közösség tulajdonában lévő University Nigériában, az első egyetem Taraba állam és a második magán egyetem az észak-keleti geopolitikai zóna Nigéria.

Bachelor of Science in Accounting

University Of Professional Studies Accra
Campus Nappali Szeptember 2019 Ghána Accra

A BSc Számviteli program biztosítja az ismeretek lépésének sokféle pályára a számviteli, pénzügyi irányítás és a pénzügyi szolgáltatások területén.

Információs technológia, BSc hons

Middlesex University Mauritius
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Mauritius Vacoas-Phoenix

A BSc Kitüntetések Information Technology lesz az Ön számára annak megértését, hogyan IT rendszereket lehet használni, hogy támogassák a tevékenységét a szervezetek széles körét. Meg fogja tanulni, hogy egy modern vállalkozás működik, és hogyan kell használni a technológiák széles körét támogató működését.

BSC politológia és a közigazgatás

Igbinedion University, Okada
Campus Nappali 4 év Március 2020 Nigéria Benin City

A Politikatudományi Tanszék és Államigazgatási Egyetem Igbinedion egyik alapja osztályok az egyetem egy egyedülálló osztály, amely a kezdetektől fogva már feltérképezett különböző mechanizmus a tudományos kiválóság. Azt programok, amelyek széles köre, nyitott és mindenki számára hozzáférhető.

BSc (Hons) szoftverfejlesztés

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Marokkó Casablanca Rabat Tangier + 2 további

Ez a program mélyreható megértést biztosít a modern üzleti környezetben alkalmazott információk, technológiák és rendszerek alapját képező elméleti alapjainak. A Pathway célja, hogy fejlessze tudását és szakértelmét a társadalmi- technikai rendszerek elemzésében, fejlesztésében és alkalmazásában, valamint az információs technológia és számítástechnika jelentőségében a társadalomban. Alapos ismeretekkel rendelkezik a modern üzleti környezetben alkalmazott információ, technológia és rendszerek alapját képező elméleti alapjairól.

BSc in Computer Science & informatikai

Christian Service University College
Campus Nappali Szeptember 2019 Ghána Kumasi

Ön ambiciózus diák? És keres egy egyedülálló lehetőség, hogy elérje egy speciális képesítést BSc. Computer Science & Information Technology? Tudja meg, hogy ez a program megfeleljen a törekvései a sikeres jövő.

Bachelor of Science in Accounting

Benson Idahosa University
Campus 3 - 4 év Március 2020 Nigéria Benin City

Üdvözöljük a lehetőséget egy egyedülálló tanulási tapasztalat kihívást jelentő tananyag, hogy lehet, hogy te vezeted a világ bármely pontján.