BACHELORSTUDIES

ATPL Természettudományi Alapdiploma Összevetése

A Bachelor of Science általában egy négyéves alapképzés, amely előkészíti a program résztvevői karrierjükre összpontosítva egy adott fő vagy a tanulmányi terület. Számos BSc program nagy hangsúlyt fektet a tudományra, ám egyesek kiterjednek a szakterület szélesebb körére.

Mi az a BSc az ATPL-ben? A légi közlekedési kísérleti licenc olyan tanúsítvány, amely túlmutat az alapvető kereskedelmi licencen. Az ezen a területen tanuló szakemberek elméleti fogalmakat, valamint órák 1500 órányi tapasztalatot tanulnak, amelyek közül legalább 250-et a repülőgép parancsnokaként kell tölteni. A tanfolyam valószínűleg számos matematikát, repüléstechnikát és biztonságot, alkalmazott mérnöki tudományt és repülésirányítási elméletet foglal magában. Ennek a fokozatnak az a jellemzője, hogy a gyakorlati képzésnek a hallgatóknak sikeresnek kell lenniük a repülés területén.

Az érzelmi intelligencia fontos szakképzett tudósok elvárhatják, hogy kivonják a törekvés e diploma program, amely lehetővé teszi a diákok nyugodt maradni, és kapcsolódnak a munkatársak és a személyes életükben. A matematika és a jelentős gyakorlati órák széles körű ismerete növelheti a bizalmat, és ezzel párhuzamosan a járatok közötti kompetenciát.

Nem számít, mekkora a költség, a légi közlekedésben való jövedelmező karrier lehetősége valószínűleg érdemesé teszi. A különböző iskolák és országok különböző tandíjakat képviselnek. Fontos, hogy végezze el a kutatást, mielőtt elkötelezhetne egy konkrét programot, hogy megbizonyosodjon róla, hogy megfelel a költségvetésnek.

A professzionális kereskedelmi pilóta mellett más karrierlehetőségek is vannak a programban végzettek számára. Használhatják példás puha készségüket és széles körű repülési ismereteiket, hogy repülőtéri menedzserekké váljanak. Miután annyira tanultak a saját oktatóiktól, azok, akik ezt a diplomát szerezték, dönthetnek úgy, hogy maguk is lennének repülő oktatók. A katasztrófaelhárítás iránt érdeklődő diplomások számára a karrier-mentés vagy a tűzoltás lehetősége életképes lehet. Végül képesek lőni a csillagokért, űrhajósokként feltárva a helyet.

Míg a diákoknak még mindig meg kell adniuk a minimális repülési óraszámot, az ATPL egy BSc tanfolyamának nagy része online elvégezhető, ha a hallgatóknak szüksége van az online tanulmányi támogatás rugalmasságára és ingerlésére. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok ATPL Filter

Főiskolai mérnöki tudomány légi közlekedés (pilot)

Институт транспорта и связи
BSc
Szeptember 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

TSI segítségével megvalósítani álmai, és hogy az egyik legizgalmasabb szakma a világon - a pilóta a kereskedelmi repülőgépek. Azonban üzembe a romantika félre, pilóta is az eg ...

Tovább