BACHELORSTUDIES

Keresése ATPL Graduális Tanulmányok Lettországban 2020

A Természettudományi Alapképzés, azaz BSc egy graduális képzés, amely általában három-öt éves.  A jelentkezett hallgatóknak lehetősége nyílik általános és szakirányú kurzusok elvégzésére a diplomához szükséges kreditek összegyűjtéséhez.

A legmagasabb szintű pilótafelvételi engedélyként a légi közlekedési kísérleti engedély (ATPL) lehetővé teszi a polgári pilóták számára, hogy a legnagyobb légi járművek közül néhányat repüljenek a pilóta parancsnokság alatt. Az ATPL előírja, hogy a pilóták kereskedelmi pilóta-engedélyt (CPL) tartanak, 1500 repülési órát, és képesek átvinni az elméleteket.

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

A Legjobb ATPL Természettudományi Alapképzések Lettországban 2020

1 Találatok ATPL, Lettország Filter

Főiskolai mérnöki tudomány légi közlekedés (pilot)

Институт транспорта и связи
Lettország, Riga + 1 Több
BSc
Szeptember 2020
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

TSI segítségével megvalósítani álmai, és hogy az egyik legizgalmasabb szakma a világon - a pilóta a kereskedelmi repülőgépek. Azonban üzembe a romantika félre, pilóta is az eg ...

Tovább