BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb 7 Természettudományi Alapképzés Összevetése Írországban 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) diplomás hallgatóknak lehetőségük van, hogy elhelyezkedjenek az általuk választott tudományterületen. Világszerte számos intézmény kínál természettudományi és egyéb BSc diplomákat.

Írország az utóbbi időben végre a törvényt, amely felhatalmazta az összes hallgatók egyetemi oktatás kérni állami hitelek, hogy nekik elérni a nagyobb egyetemi álmok. Első hivatalos nyelv az ír, vagy más néven az ír gael, de az angol (a második hivatalos nyelv), szélesebb körben használják. A nemzeti tőke Dublin. Írország híres ünnepli Szent Patrik napja (március 17.), a világ minden tájáról.

Természettudományi Alapképzések Írországban

Találat Filter

Bachelor of Applied Science élelmiszer- és üzleti menedzsment

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Írország Sligo

A B.Appl.Sc a Food & Business Management célja, hogy teljesítse ezt az igényt ipar több képzett diplomások, akik segíthetnek nekik sikeres verseny az egyre versenyképesebb és globális piacon.

BSc kitüntetéssel számítástechnika

National College of Ireland
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Írország Dublin

Mindannyian látjuk a munkáját a számítógépes mérnök mi okostelefonok, üzleti szolgáltatások, az internet és minden szempontból az életünk. Ez a növekvő befolyása is nyilvánvaló a munkaerőpiacra. IT szakemberek rendkívül nagy az igény a készségek hiánya a térségben. Az ilyen mértékű felállítja majd, hogy kihasználják ezt a lehetőséget ...

Bachelor of Science in Alkalmazott számítástechnika (kitüntetéses)

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Ez a szint 8 program célja, hogy a végzős tapasztalatok széles körű alapvető számítástechnikai ismeretek a számítógépes programozás, ahol megtudhatja, hogy a számítógép utasítást, hogy elmondja, hogy mit szeretne csinálni a számítógépes architektúra, ahol megtanulhatja, hogyan kell telepíteni és fenntartani a számítógépek.

BSC számítástechnika számítógép biztonságát és a digitális kriminalisztika

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Tudtad, hogy ha a számítógép rendelkezik szélessávú kapcsolat azt is feszegették a jogosulatlan felhasználók naponta többször?

BSC építési menedzsment (online)

Institute of Technology Sligo
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Írország Sligo

A B.Sc. Építési menedzsment egy szak keresztül nyújtott on-line távoktatás alatt 2 évig részmunkaidőben. A program kifejezetten, hogy megkönnyítse szakemberek többek között; Mérnökök, építészek, technikusok, művezetők, képesített Asztalosipari Craft személyek, vagy más minősített szinten 6 építőipari szakemberek.

BSc (Hons) mennyiségi felmérés (online)

Institute of Technology Sligo
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Írország Sligo

Ez a program a diplomások széles tudásbázis a speciális szakma mennyiségi felmérés. Annak szükségességét, mennyiség földmérők számára létfontosságú a hatékony költséggazdálkodás építési projektek. A fejlődő nemzetközi gazdasági környezet jelenti a szerepe a mennyiség földmérő is nagy az igény, mint az állami és a magán ügyfelek folytatják a napirend megszerzésének érték arány és a nagyobb költség bizonyosság minden építési tevékenység.

BSc (Hons) a környezeti tudomány

Institute of Technology Sligo
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Írország Sligo

A B.Sc. Kitüntetéses diploma Environmental Science IT Sligo a leghosszabb ideje futó környezeti tudományok fokozatot szigetén Írország. Jelenleg közel 30 éves diplomás dolgozik a környezetvédelem területén a tudomány az egész világon.