BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Graduális Tanulmányok az Amerikai Egyesült Donegal Írországban 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) egy felsőoktatási képesítés, amely az általános kurzusokat a szakirányú kurzusokkal elegyítve ellátja a hallgatót a pályakezdéshez szükséges tudással és készségekkel. Ezt a diplomát egy sor különböző tudományterület kínálja, és általában négy év alatt teljesíthető.  

Írország egy sziget észak-nyugati részén kontinentális Európában. Ez a harmadik legnagyobb szigete Európa és a huszadik legnagyobb szigete a Földön. Annak keletre a nagyobb sziget Nagy-Britannia, amelyből van elválasztva az Ír-tengeren.

BSc-k Összevetése az Amerikai Egyesült Donegal Írországban 2019

Találat Filter

Bachelor of Science in Alkalmazott számítástechnika (kitüntetéses)

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Ez a szint 8 program célja, hogy a végzős tapasztalatok széles körű alapvető számítástechnikai ismeretek a számítógépes programozás, ahol megtudhatja, hogy a számítógép utasítást, hogy elmondja, hogy mit szeretne csinálni a számítógépes architektúra, ahol megtanulhatja, hogyan kell telepíteni és fenntartani a számítógépek.

BSC számítástechnika számítógép biztonságát és a digitális kriminalisztika

Letterkenny Institute of Technology
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Kérj Információt Írország Donegal Belgium Brussels Egyesült Királyság Belfast + 5 további

Tudtad, hogy ha a számítógép rendelkezik szélessávú kapcsolat azt is feszegették a jogosulatlan felhasználók naponta többször?