BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb BSc-k Megtekintése Észak Amerika 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) egy graduális képzés, amely elvégzése három-öt évig tart a hallgatók számára.  A képzésre járó diákok egy sor kurzust elvégeznek, hogy felkészüljenek a továbbtanulásra vagy a munkavállalásra.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Természettudományi Alapdiploma Észak Amerika

Találat Filter

Vegyészmérnöki BSc

Benedictine College
Campus Nappali 9 félévek Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Atchison

A Benedictine College mérnöki tanszék küldetése, hogy egy multidiszciplináris mérnöki alapképzést nyújtson egy hitelesen katolikus szabad művészeti alapítványra épülve. A program végzősei olyan szakemberek lesznek, akik kiváló problémamegoldók, elkötelezettek a legmagasabb etikai normákkal és a szakértelemmel rendelkező kommunikátorokkal.

Bachelor of Science in Management

Bay State College
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boston + 1 további

Akár az Ön végső célja egy iparágvezető, nonprofit szervezet irányítása, akár saját vállalkozásának megkezdése, először meg kell tanulnia, hogyan kell kezelni. Bay State College BS menedzsment programjában minden olyan eszközről van szó, amellyel sikeres menedzser lehet.

Bölcsészettudomány a filmben, koncentráció előállítása

The Los Angeles Film School
Nappali 36 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Legyen a kreatív projektek katalizátora. Fedezze fel, hogyan lehet minden ötletet kézzelfogható alkotássá tenni a filmkészítő programunk segítségével. Ha vállalkozói gondolkodású és természetes vezetői képessége van, akkor az Ön számára a pálya.

Bachelor in Biology

Waldorf University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Forest City

Online Bachelor of Science az általános tanulmányok

Kentucky Wesleyan College
On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Owensboro

Kentucky Wesleyan College főiskolai diplomája az internetes program, amely hangsúlyozza a mai társadalomban leginkább igényelt ismereteket és képességeket: szóbeli és írásbeli kommunikáció, kritikus gondolkodás, problémamegoldás, a technológia hatékony felhasználása és a globális tudatosság.

Bachelor of Science in Criminal Justice

Peru State College
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online Peru + 1 további

A büntető igazságszolgáltatás jelentős interdiszciplináris társadalomtudományi tanterv középpontjában a fejlesztés gyakorlati készségek és ismeretek a szakmai karriert az igazságszolgáltatás területén.

Bachelor of Science in Business Administration

California International Business University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Diego

Ez a 4 éves program ötvözi az üzleti oktatást egy széleskörű szabadidős művészeti alapokkal. Ez biztosítja a diákoknak a mai dinamikus üzleti környezetben való előrehaladáshoz szükséges készségeket és szaktudást. A program hangsúlyozza a globális perspektívákat, elősegíti a társadalmi felelősségérzetet, és fejleszti a vezetői készségeket - mindezek mellett a diákok rugalmasságát kínálja az egyéni érdekek megvalósítására.

Bachelor of Science in Economics

Edinboro University
Campus Nappali 4 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Edinboro

Okos, koncentrált és érdekli az üzlet komplex működése. Kihívás magának a közgazdaságtan főiskolai végzettségével.

Bachelor of Science in Mathematics

Mansfield University
Campus Nappali 4 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Mansfield

A Bachelor of Science matematika oklevelet kínál magas színvonalú oktatás megfelel az oktatási és szakmai igényeinek a diákok, ápolják számukra a megbecsülés a matematika, absztrakció, szigorúság és igazolás.

BSc in Computer Science

Unicaf University (MW)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 28 további

A számítógépek által vezetett világban létfontosságú a számítástechnika fokozata. Olyan területeket fognak feltérképezni, mint a számítástechnika és az információs technológia, a biztonság, az adatbázis és a webes fejlesztés. A fokozat biztosítja a diákok mind az elméleti és gyakorlati számítástechnikai ismeretek és készségek, így lehetővé téve számukra, hogy dolgozzanak az ipari, banki, kereskedelmi és kormányzati szektorban.

BS a mérnöki tudományban

Wartburg College
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Waverly

A munkáltatók ma olyan mérnököket keresnek, akik nem csak technikailag kompetensek. Olyan diplomásokat keresnek, akik hatékonyan tudnak írni és beszélni, akik csapatmunkások, és akik láthatják a "nagy képet". Ezek olyan mérnökök, akiket Wartburg végzett. Az egyetemi tantervektől eltérően a Wartburg Műszaki Tudomány programja a szűk szakosodásra összpontosít, beleértve az igazi bölcsészettudományi perspektívát.

Természettudományok Bachelor of Mechanical Engineering

St. Ambrose University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Davenport + 1 további

A cél az, hogy az Ön célja az energiaágazat előmozdítása, a nyilvános vízrendszerek kialakítása vagy a felszerelések és termékek gyártása felügyelete, a St. Ambrose University van egy program, amely segít elérni céljait.

Építészmérnöki alapképzés

West Virginia University
Campus 4 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Morgantown

Az építészet történelmileg magába foglalta az összes olyan mérnöki törekvést, amely a társadalom infrastruktúrájának biztosításához szükséges. Eredménye és története miatt az építészet még mindig sokféle technológiai területet foglal magában.

Bachelor in Environmental Science

Paul Smith's College
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Paul Smiths

Bachelor diploma Environmental Science - A diákok a mi Environmental Science program a ritka lehetőséget, hogy közvetlen tapasztalatokat gyűjtsön a helyszíni vizsgálatok keretében 6 millió hektáros Adirondack Park.

Bachelor in Accounting

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck + 1 további

Az egyetemi számviteli programot a Top 10 Legjobb Egyetemes Számviteli Program New Jersey-ben Számviteli Degree Review, és számos kari nem tekinthető kiemelkedő oktatók a New Jersey-i Társaság a Certified Public Accountants (NJSCPA). A legtöbb SCB számviteli szakember diplomás munkát kínál a kezében.