BACHELORSTUDIES.HU

A Legjobb Graduális Tanulmányok Megtekintése Ázsia 2019

A BSc (Természettudományi Alapképzés) egy felsőoktatási képesítés, amely az általános kurzusokat a szakirányú kurzusokkal elegyítve ellátja a hallgatót a pályakezdéshez szükséges tudással és készségekkel. Ezt a diplomát egy sor különböző tudományterület kínálja, és általában négy év alatt teljesíthető.  

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Természettudományi Alapképzés Ázsia

Találat Filter

BSc külföldi szolgáltatás (BSFS) fokozatú program

Georgetown University Qatar
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Katar Doha

Az 1919-ben alapított Georgetown Külügyminisztériuma (SFS) arra törekedett, hogy oktassa a diákokat a globális kérdésekről, és felkészítse őket a szolgálati életre - üzleti, kormányzati vagy humanitárius ügynökségre. Ma a Külügyminisztérium iskola kínál mind Washington, mind Doha diákokat, Katar egy interdiszciplináris alapképzési programot, amely a szabad művészettudományi oktatásra épül.

Bachelor of Science a légiközlekedés-menedzsmentben

Modern College of Business and Science
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Omán Muscat

A Bachelor Program célja a légiközlekedés-menedzsment célja, hogy felkészítse a hallgatókat a repülőterek irányításában és üzemeltetésében a repülőtereken, a földi műveletektől, az utasoktól a repülési küldeményekig. A diákok is megtudják a terminál menedzsment, a rámpa műveletek és a légitársaságok marketingjét. Az elmúlt év során a diákok munkatapasztalatot szereznek a légitársaságokkal folytatott gyakornoki gyakorlatban, és tanulmányaik befejezésével foglalkoznak.

Bsc információs rendszerek és technológia

Synergy University Dubai
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Egyesült Arab Emírségek Dubai

A képzett informatikai szakemberek iránti igény az egyik legerősebb a mai világban. Az egyetem lehetőséget nyújt arra, hogy a vezető nemzetközi IT-szervezetekkel csatlakozzon a diákjaihoz a legelterjedtebb tudással. Csatlakozzon a programhoz és szerezzen felbecsülhetetlen értékű készségeket az információs rendszerek és szoftverek fejlesztésében és tervezésében.

BSc (Hons) a számviteli és pénzügyi

Cromwell UK International Education
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A BSc (Hons) a számvitel és a pénzügyminiszter felkészíti a diákokat, hogy pénzügyi szakemberekként dolgozhassanak, szakterültsége a vállalati pénzügyek és a kapcsolódó területek, mint a tőkeelemzés, a származékos kereskedelem vagy a devizaügyletek.

Bachelor of Science (tisztelet) az élelmiszer-tudomány és a biztonság területén

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Hongkong Hong Kong

Ez a program célja, hogy felkészítse a diplomások mind az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek az élelmiszer-tudomány és a biztonság (például az élelmiszer-kémia, táplálkozási tudomány, mikrobiológia, élelmiszer-mérnöki, élelmiszer-biztonsági menedzsment), amelyek működhetnek az élelmiszer-ipar és elősegíti az élelmiszer-biztonságot társadalom. Ezek segíthetik őket abban, hogy hatékonyan teljesítsék az élelmiszer-, táplálkozási és vendéglátóipari ágazatokat, és megoldják az élelmiszer-tudománygal és a biztonsággal kapcsolatos problémákat. Ez azt is biztosítja, hogy a hallgatók általános menedzsment készségek hatékonyan működjenek felügyelők és vezetők, ahogy haladnak a karrierjüket.

Bachelor of Science in Finance

Zayed University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

A pécsi főiskolai diplomát három területen fejlesztik: Vállalati pénzügyek, Befektetések, Iszlám bankok és pénzügyek.

BSc üzleti tanulmányok

The British University in Egypt
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Egyiptom Cairo

A Business Studies Area küldetése, mivel az alapképzési programokra vonatkozik, az egyiptomi egyetemi menedzsment oktatás vezető szállítója.

BSc (Hons) Számítógépes játékok tervezése és programozása

British University Vietnam
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Vietnam Hanoi Ecopark Township + 1 további

A program célja, hogy a hallgatóknak erős játékfejlesztési készségeket és a játékmódszerek és játékok programozásának megértését. A hallgatóknak megvan a lehetősége, hogy megszerezzék azokat a képességeket, amelyek előnyt nyerhetnek a játékiparban, és olyan magabiztos, jól tájékozott és jól megalapozott egyénekként fejleszthetik ki őket.

BSc in Computer Science

Unicaf University (MW)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 28 további

A számítógépek által vezetett világban létfontosságú a számítástechnika fokozata. Olyan területeket fognak feltérképezni, mint a számítástechnika és az információs technológia, a biztonság, az adatbázis és a webes fejlesztés. A fokozat biztosítja a diákok mind az elméleti és gyakorlati számítástechnikai ismeretek és készségek, így lehetővé téve számukra, hogy dolgozzanak az ipari, banki, kereskedelmi és kormányzati szektorban.

BS számviteli

George Mason University Korea
Campus Nappali 4 év Március 2020 Koreai Köztársaság Incheon

A számviteli fokozat felkészíti a hallgatókat szakmai pályára a magán- és közszférában. A számviteli fő célja, hogy olyan számviteli szakembereket állítson elő, akik pénzügyi problémákat generálhatnak és alkalmazhatnak az üzleti problémák megoldására.

BSc (Hons) a számítástechnikai tudományban

Gulf College Oman
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Omán Seeb

A számítástechnika program egyik kulcseleme a diákok számára kínált választási fok. Ahogy a diákok áthaladnak a fokon, egyre inkább felelősséget vállalnak saját tanulásukért, eldöntve, hogy mely témákat tanulmányozzák (a számítástechnikai szakterületek jóváhagyott listájából), és kiválasztja a modulokat, hogy támogassák az érdeklődési területüket. Ez megköveteli, hogy a hallgatók aktívan részt vegyenek a pályájukon való döntésben, és döntéseket hozzanak a diploma utáni karrierjükről.

BEng (Hons) rendszer a termék- és ipari mérnöki munkában

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Hongkong Hong Kong

A diákok és a társadalom igényeinek kielégítése érdekében ezt a rendszert úgy fejlesztették ki, hogy a hallgatókat a terméktervezés és fejlesztés, a marketing, a folyamatirányítás és az optimalizálás speciális készségeinek felkészítése érdekében komplex szervezetekben és vállalkozásokban, globális kontextusban hozzák létre. A programban integrált és problémára épülő tanítási és tanulási megközelítést alkalmaznak, amely segít a diákoknak a mérnöki ismereteik fejlesztésében, kommunikációban, csapatjátékban, menedzsment és saját tanulási készségekben. A diplomások képesek az iparágban vezető szerepet játszani a kiegyensúlyozott oktatás és gyakorlati képzés révén. A megszerzett készségek nemcsak a mai rendszereket javítják, hanem a holnapra is jobbak.

Bachelor of Science (Hons) Tengerészeti Üzleti

Meritus University
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Malajzia Kuala Lumpur

Az érettségi után a diákok további szakmai minősítő vizsga (PQE) díjat kapnak a Chartisztikus Logisztikai és Közlekedési Malajziától (CILTM) és a MILT tagsági igazolásától.

BSc (Hons) Pszichológia

University of Central Lancashire - Cyprus
Campus Nappali 4 év Október 2019 Ciprus Larnaca

A BSc (Hons) Pszichológia kurzus elméleti ismereteket és gyakorlati alkalmazást nyújt a pszichológia valós problémáira. A diákok megismerkednek az elmével és a viselkedéssel, lehetővé téve számukra, hogy megértsék az emberek működésének, reagálásának és kölcsönhatásának módját. Figyelembe veszik az agy és az idegrendszer szerepét a viselkedés, az érzékelés, a hangulat és a memória terén.

Társadalomtudományi (Hons) Kormányzati Bachelor

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Hongkong Hong Kong

A BSocSc (Hons) a kormányzati és nemzetközi tanulmányi program célja, hogy olyan tanulmányi programot nyújtson, amely a diákok számára a politikai tudomány különböző területeinek szilárd megértését biztosítja. Ezek magukban foglalják a politikai szociológiát (beleértve a politikai intézményeket, a politikai kultúrát és a politikai viselkedést), a kormányzati és közpolitikai döntéshozatalt, a nemzetközi kapcsolatokat és a politikai gazdaságot, a politikai elméletet és a politikai gondolkodást, valamint a politikai módszertant.