BSc intelligens ellátási lánc

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az XJTLU izgalmas és innovatív szintetizációs oktatási modelljét követve ez a program az Egyetem és az ipari partner, az AMT közötti egyenlő együttműködés az XJTLU Vállalkozói Főiskola Intelligens Pénzügyi és Üzleti XJTLU (Taicang) .

A BSc intelligens ellátási lánc programja integrálja az alkalmazást és a gyakorlatot, és élvonalbeli oktatást nyújt az ellátási láncokban a mesterséges intelligencia korszakában.

Tanulmányoznia fogja a stratégiák, folyamatok, információs rendszerek, pénzügyi támogatási rendszerek, a modellszimuláció és a mesterséges intelligencia optimalizálásának elméleteit a műveletekben és az ellátási láncban, valamint képzéseket kap az ellátási lánc menedzsmentje és optimalizálása területén.

Ezenkívül előnye lesz az XJTLU és az ipari partnerek közötti együttműködés az intelligens ellátási lánc területén, és alapos megértést szerezhet arról, hogy az ellátási lánc hogyan formálja az üzleti vállalkozások értékesítési és XJTLU , valamint hogy a technológia milyen szerepet játszhat a forradalmasításban. ellátási lánc menedzsment gyakorlatok szerte a világon.

Nem csak ez, hanem az ezen egyedülálló program végzettsége is a munkáltatók széles körének megfelel majd, mivel az oktatási modellnek a vállalkozói szellemre és az innovációra koncentrált egyedi képességei képességekkel és képességekkel biztosítják a vállalkozóként való gondolkodást, ezáltal biztosítva az alapot az Ön számára folytatni a holnap új iparágak egyik vezető szerepét.

Miért kellene az intelligens ellátási láncot tanulmányoznom az XJTLU Vállalkozói Főiskolán (Taicang)?

 • Legyen része az egyedülálló oktatási tapasztalatnak, felkészítve Önt arra, hogy gyors ütemű, gyorsan változó, intelligens technológia vezérelt iparágakban dolgozzon;
 • Használja ki az XJTLU stratégiai elhelyezkedését Taicang csúcstechnológiai fejlesztési övezetében, gyorsan növekvő technológiavezérelt iparágakkal;
 • Tanuljon gyakorlati alkalmazáson keresztül, ismereteinek és készségeinek felhasználásával valódi problémák megoldására a kutatási és ipari környezetben;
 • Használja ki az iparági szakemberek mentorálását és képzését az egyedi iparág témájú iskola vezető vállalkozásokkal való partnerségének részeként;
 • Szerezzen értékes vállalkozói és vezetői készségeket az egyéni kortárs vállalkozói modulok tanulmányozásával, amelyek a fokozat részét képezik, és ezzel versenyelőnyt jelent a választott karriertől függetlenül;
 • 600 óra probléma-alapú gyakorlati tapasztalat a képzési program részeként;
 • Tanulmányok a célra épített, korszerű létesítményekben az XJTLU új Taicang campusában (2021-ben nyílik meg);
 • Végzettséggel rendelkezik világszínvonalú képesítéssel, beleértve két fokozatot: XJTLU fokozatot a Kínai Oktatási Minisztériumból és világszerte elismert diplomát a Liverpool Egyetemen, a brit vezetõ egyetemek Russell csoportjának tagja.

Tudás és készségek

A BSc intelligens ellátási lánc programjának befejezéséig a következők lesznek:

 • az ellátási lánc menedzsmentjének átfogó és mély elméleti alapja;
 • képesség arra, hogy a technológiát az ellátási láncokban felhasználják az ellátási lánc működésének gyakorlati problémáinak megoldására a modern, feltörekvő üzleti modellek alapján;
 • az ellátási lánc menedzsmentjének globális perspektívája, valamint mély betekintés az iparágba Kínában;
 • az elmélet, a gyakorlat és a kritikus gondolkodás kombinálásának képessége innovatív üzleti megoldások megtalálására;
 • átfogó ismeretek a vállalkozói szellemről és a vezetésről, a projektmenedzsmentről és az innovációs koncepciókról, valamint arról, hogyan lehet azokat gyakorlati környezetben alkalmazni;
 • magas szintű kommunikációs, interperszonális, problémamegoldó és elemző készségek, amelyek átvihetők karrierek és iparágak széles skáláján.

Shot with @expeditionxdrone

modulok

Első év

Az Egyesült Királyság oklevelei három év, Kínában pedig négyek, ezért bizonyos képesítéssel rendelkező hallgatókat közvetlenül a második évbe fogadunk el, amely a fő akadémiai program kezdete. A legtöbb hallgató azonban belép az első évbe , amely számos érdekes modult, nyelvi órát és alapvető készségeket kínál Önnek.

A második év

Fő: kötelező modulok

Major: Opcionális modulok

Kisebb: kötelező modulok

Harmadik év

Fő: kötelező modulok

Major: Opcionális modulok

Kisebb: kötelező modulok

Év négy

Fő: kötelező modulok

Major: Opcionális modulok

Kisebb: kötelező modulok

Karrier

A program végzősei jól felkészülnek arra, hogy felső vezetői pozíciókat érjenek el, vagy műveletek vagy ellátási lánc menedzsment stratégiákká váljanak a felső nemzeti és nemzetközi szervezetekben. Nem csak speciális ismeretei vannak, hanem széles körű készségekkel is rendelkezik, amelyek rendkívül nagyra becsült pozícióba helyezik a jövőbeli munkahelyén.

díjak

Nemzetközi diákok

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan nemzetközi vállalkozás, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan részesül 8000 RMB korai madárkedvezményben

Csatlakozzon egy ingyenes kínai nyelvtanfolyamhoz

Most egy ingyenes nyári kínai nyelvtanfolyamot kínálunk minden egyetemi és posztgraduális hallgató számára, aki 2020. szeptemberében kezdte meg diplomáját.

Válasszon egy kéthetes, négyhetes vagy hathetes nyelvtanfolyam közül.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan hongkongi, tajvani és makaói hallgató, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan 8000 RMB korai madárkedvezményt kap.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók, akik a kormányzati online jelentkezési rendszeren (a Guangdong tartományi Oktatási XJTLU a közös felvételi vizsga útján jelentkeznek XJTLU automatikusan 8000 RMB korai XJTLU .

Szárazföldi kínai hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Belépési követelmények

Nemzetközi diákok

Az első évbe való belépés

Üdvözöljük a magas színvonalú jelöltek pályázatait minden olyan témában, ahol megfelelő középiskola vagy azzal egyenértékű képesítés van. A hallgatóknak általában magas iskolai végzettségükre kell számítaniuk, minimális „B” átlaggal minden tantárgyban, valamint a releváns témákban.

A második évbe való belépés

A második évre való belépéskor figyelembe veszik az A-szintet vagy a nemzetközi érettségi bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűet) betöltő hallgatókat, a különböző programok eltérő tárgyi követelményekkel rendelkeznek.

 • A-szint: BBB
 • IB Diploma: 30 pont
 • Speciális elhelyezési tesztek / tantárgyi SATS - középiskolai diploma 3,0 vagy annál nagyobb GPA-val, plusz:
  • Újratervezett SAT: 1280 (diákok, akik a SAT-kat megelőzően 2016-ig igénylik 1800-at) vagy ACT: 27, és 2 AP-vizsgálatot: 4 vagy 2 SAT-teszt: 600 vagy
  • 3 AP vizsgálat: 4 vagy
  • 3 SAT téma: 600

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók jelentkezhetnek:

 • Legalább 400 fok a kínai egyetemek közös felvételi vizsgaán a tengerentúli kínai hallgatók és Hongkongi, Makaó és Tajvan hallgatói számára, vagy
 • Általános tanulmányi képességi teszt (GSAT), amely legalább tíz 50% -ot rangsorol 4 alanyra, ideértve az angol és a matematikát is. A részletes információkat lásd kínai nyelven .

Angol nyelvi követelmények

Nemzetközi jelentkezők számára, ha nem anyanyelvű angol vagy, vagy ha korábban még nem tanult angolul, akkor kielégítő angol nyelvtudással kell rendelkeznie az XJTLU n való XJTLU . Különböző angol képesítések fogadhatók el:

Az első év bejegyzés

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

2. év bejegyzés

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Angol képesítés nem szükséges Hong Kong, Makaó és Tajvan hallgatók számára, akik a Közös Vizsga vagy a GSAT vizsgát teszik.

Azok a hallgatók, akik az első évbe lépnek, ha kevesebb mint 6EL IELTS vagy azzal egyenértékűek angol nyelvtudásukban, 10 kredit EAP-t vesznek igénybe, a hallgatók, akik IELTS 6,5 vagy annál magasabb, öt kredit EAP-t vesznek igénybe.

"Ez a program ötvözi a BSc intelligens ellátási láncát, valamint a vállalkozói és innovációs képzést; ez lehetővé teszi, hogy kritikus betekintést nyerjen a valódi ipari működésbe."

Dr. Guoquan Liu
Program igazgató

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatokat az online pályázati rendszerünkön keresztül kell benyújtani:

 1. Kattintson / koppintson az érvényes linkre
 2. Hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be meglévő fiókjába
 3. Töltse ki jelentkezését

Miután sikeresen létrehozta az alkalmazásfiókját, óvatosan adja meg a jelentkezési űrlapban megkövetelt összes információt, és ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek, hiánytalanok és naprakészek-e. Töltse fel a szükséges dokumentumokat a megfelelő mezőkbe.

A jelentkezési lap megtekintéséhez bármikor bejelentkezhet.

Az XJTLU n XJTLU tanulmányok sikeres jelentkezéséről további információt a jelentkezési oldalon talál .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Tovább

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Kevesebb