BSc digitális marketing

Általános információk

5 locations available

Program leírás

BSc digitális marketing

A BSc Digital Marketing azoknak szól, akik érdeklődnek a digitális marketing területén, és arra törekednek, hogy megismerjék az üzleti és menedzsment legfontosabb aspektusait. A hallgatók fejleszteni fogják a technológiai fejlődés és digitalizálás felértékelődését az üzleti világban. Megtudhatja a digitális marketing technikáit és koncepcióit, amelyek lehetővé teszik hatékony digitális marketing stratégiák kidolgozását a digitális és a szociális média platformjainak felhasználásával.

A megszerzett ismereteken túlmenően fejleszteni fogja azokat a készségeket is, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikus elemzést, a problémamegoldást, a csapatépítést és a vállalkozói szellemet.

Ha üzleti diplomát vállal a University of Law Business School mellett az egyik brit egyetemen, akkor szintén jogosult lesz ingyenes mester ajánlatunkra. A foglalkoztathatósági kilátások maximalizálása érdekében az egyetemi diploma sikeres befejezése után további költségek nélkül léphet fel üzleti mesterképzésre.

Az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányok után ezt a fokozatot a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálta, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű diplomát kap a CMI menedzsment és vezetés területén. Dönthet úgy, hogy a kurzust a campuson tanulja London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester vagy Nottingham egyetemein.

Tanfolyam követelmények

  • A BBC A, Grade C vagy Grade 4 vagy magasabb, GCSE matematika és angol nyelv, vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvű szintre van szükségük, amely megfelel az IELTS 6.0-nak vagy annál magasabbnak, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

A nem szabványos alkalmazásokat eseti alapon vizsgálják felül.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Tovább

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Kevesebb
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Több Kevesebb