BSc a kémia területén

Általános információk

Program leírás

A Northeastern kémiai képzési programja teljesíti a különböző akadémiai célokkal rendelkező hallgatók igényeit, és felkészíti őket az ipar és az egyetemek karrierjeire. A programot az American Chemical Society (ACS) akkreditálja és megfelel az ACS Szakmai Képzési Bizottság által kidolgozott szabványoknak.

A tanterv biztosítja a szükséges hátteret a diákok számára, akik a kémia, az orvostudomány, a fogászat, a gyógyszertárak és egyéb szakmai területek diplomás vagy szakmai iskoláiban vesznek részt. A hagyományos tudományágak kémiai kurzusain kívül a tanszék speciális szakokat kínál a környezeti kémia, a gyógyászati ​​kémia, a farmakológia, a toxikológia és a bio-szerves kémia területén. A kémiai programban részt vevő hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy kutatást folytassanak a kémiai tanszék karán vagy vegyenek részt a különböző intézmények és iparágak szakmai gyakorlataiban.

A Northeastern Chemistry főorvosainak a munkahelyre való elhelyezése röviddel a diploma megszerzése után, valamint az ország legmagasabb rangú végzettségű és szakmai programjainak elfogadásával érvényesítik programunk erejét. A Kémia Tanszék büszke minden diplomás sikerére, és törekszik arra, hogy kiválóan dolgozzon ki új tanfolyamokat és programokat, hogy segítse a északkeleti diákokat az oktatási és karrier célok elérésében.

Program előnyei

Az északkelet egy oktató egyetem. A Kémia Tanszék főiskolája elsősorban a kémiai főbb tudományterületeken (analitikus, szervetlen, szerves és fizikai) erős alapot képez.

A kari különféle hátterek és kutatási érdekek az alacsony tanulói és oktatói arány mellett a kémia főorvosai számára elérhetővé teszik az első személyi elbeszélést az oktatók számára a karrierlehetőségek számára, valamint segítséget nyújtanak karrierjük céljaik megvalósításában.

Megfizethető tandíj, valamint a lakó- és ingázó lehetőségek további előnyöket nyújtanak azok számára, akik a Northeastern-i egyetemi tanulmányokat keresik.


Karrierlehetőségek

Az American Chemical Society (ACS) elismeri, hogy a kémiai diplomások foglalkoztatási lehetőségeket kínálnak öt fő területen, köztük az ipar, az egyetemek, a kormány, a nonprofit és a vállalkozói szellem. Különösen a kémiai végzettségűek keresnek munkát:

 • Kutatás és fejlesztés
 • Minőségellenőrzés és szabályozási támogatás
 • Értékesítés és marketing támogatás
 • Gyártás
 • Környezet és egészség
 • Jog és politika
 • Katonai és rendészeti végrehajtás
 • Felsőoktatás
 • Általános és középfokú oktatás


Tanulási követelmények

Kötelező tanfolyamok

1. A CHEM-211C és a CHEM-212C erősen ajánlott CHEM-211 és CHEM-212 egyidejű alkalmazása esetén.
2. A CHEM-231C és a CHEM-232C erősen ajánlott a CHEM-231 és a CHEM-232 egyidejű alkalmazása mellett.
3. A CHEM-311C és a CHEM-312C erősen ajánlott a CHEM-311 és CHEM-312 egyidejű alkalmazása mellett.
4. A főbb választható kredit csak abban az esetben adható meg, ha a tanfolyamot nem használják a fő tanfolyamon való részvételre.

Kötelező tanfolyamok egy kapcsolódó területen

1. A PHYS-206 és a PHYS-207 erősen ajánlott minden kémiai szakra, és az ACS által jóváhagyott programban


A külföldi hitelesítő diákokat a felvételi hivatal úgy értékeli, hogy 90 óra hitel esetén legalább a következő hat kurzust kell tennie:

CHEM-213 Intenzív programírás: mennyiségi elemzés


Az American Chemical Society jóváhagyta a kémiai programot:


A diplomás diplomások megkaphatják a bizonyítványt, amely tanúsítja, hogy elvégezték a szakmai képzésre vonatkozó ACS-szabványoknak megfelelő programot, ha teljesítik a következő követelményeket:

 1. Vegye ki a PHYS-206-ot a CHEM-311 előfeltételeként.
 2. Vegye ki a PHYS-207-et a CHEM-312 előfeltételeként.
 3. Vegyük a CHEM-311-et és a CHEM-312-et a junior évben.

CHEM-316, CHEM-330, CHEM-331, CHEM-347 és CHEM-348 szükségesek. A CHEM-318 és a CHEM-326 nem számít elektívnek. Ezután két további 300 fokozatú választani kell.

A program befejezése legalább 50 cr. a kémiai kategóriában, ahol a minõségi pont átlaga 3,0, és nincsenek kémiai minõségek C alattiak bármely megfelelõ pályán.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Tovább

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Kevesebb