BSc a fizikai földrajzban és az ökoszisztéma tudományában

Lund University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc a fizikai földrajzban és az ökoszisztéma tudományában

Lund University

A program áttekintése

A környezetgazdálkodás létfontosságú az emberiség jóléte szempontjából. A környezet megértése, beleértve a növekvõ igényeket és a természeti erõforrások kiaknázását a népességnövekedés következtében, talán a legnagyobb kihívás, amely befolyásolja a jövõnket. A jól képzett és magasan képzett diplomások iránti igény ezen a területen rendkívül magas, és marad.

Lund University világszínvonalú BSc programot kínál a fizikai földrajzban és az ökoszisztémák tudományában, a környezeti modellezésre és irányításra összpontosítva. A kurzusok egyedülálló keveréke magas rangú felsőoktatási egyetem eredménye, amely tökéletes platform a karrierhez vagy további tanulmányokhoz. A program az éghajlatváltozással, az ökoszisztémákkal és a geomorfológiával foglalkozó tanfolyamokon alapul. Ez magában foglalja az ökoszisztéma-modellezést, a földrajzi információs rendszereket (GIS), a távérzékelést és a statisztikát, valamint a kémia és a fizika elemeit.

Program modulok / tanfolyamok

A tanfolyamok olyan témákban zajlanak, mint az éghajlat, a földrajzi információs tudomány, a programozás és a környezeti modellezés. Az elmélet és a gyakorlat különböző méretarányú (helyi és globális), valamint különböző helyszíneken (pl. Fejlett és kevésbé fejlett országokban) integrálódik. A program kulcsfontosságú összetevői a magán- és kormányzati szervekkel való szoros együttműködés, valamint az Európán belül, valamint Ázsiában és / vagy Afrikában végzett helyszíni munkák és látogatások.

Több lehetősége van arra, hogy személyre szabja a BSc tartalmát azáltal, hogy kurzusokat választ az osztályon, és egy félévben választható választható kurzusok más részlegekből, amelyek során a világ számos partneregyesületének egyikén is tanulhatna külföldön.

A program főbb kurzusa a következő: A Global Environment (15 kredit), a fizikai földrajz elmélete és módszerei (15 kredit), az éghajlati rendszer (15 kredit), az ökoszisztéma-elemzés (15 kredit), a földrajzi információs rendszerek (15 kreditek) és távérzékelés a tájképekhez (15 kredit).

További kurzusok, amelyeket javasolunk a BSc-be való felvételre: Land Surface Processes és Landscape Dynamics (15 kredit), Hidrológia (15 kredit) és Földrajzi információs rendszerek 2 (15 kredit).

Karrier kilátások

A diploma megszerzése után vagy környezettudatos szakemberként dolgozhat, vagy folytathatja a mesterképzést, Lundban vagy egy másik egyetemen. A Lund-ban kínált mesterképzésre példák a geomatika, a fizikai földrajz és az ökoszisztéma tudományok, valamint a magas rangú európai közös program GEM (Geoinformatikai Tudomány és Környezetvédelmi Megfigyelés a Környezeti Modellezés és Irányítás számára).

Ez a BSc program valóban egyedi. Egy rászoruló világ vár rád!

További információ a programról a www.lunduniversity.lu.se/bsc-physical-geography oldalon

Miért Lund University ?

Az 1666-ban alapított Lund University Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legszebb egyeteme. A 2017/2018-as QS ranglistán a világ 100 legjobb egyetemei közé sorolva az egyetem a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginkább innovatív, kreatív és demokratikus országában.

Ha valóban globális osztálytermi élményt szeretne, ahol elindíthatja nemzetközi hálózatát, a Lund University nagyszerű lehetőség. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. A csoportmunka és az informális tanár-hallgatói kapcsolatok megkönnyítik a mélyreható tanulás szintjét.

Az egyetem Lund városában található - egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Koppenhágától. A város híres élettel teli hallgatói életéről, és számos világhírű kutatóintézet és nemzetközi társaságok otthona.

További információ a www.lunduniversity.lu.se címen

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 6, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
Ingyenes
Locations
Svédország - Lund, Skåne County
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Svédország - Lund, Skåne County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt