BSc Marketing és Menedzsment

Általános információk

Program leírás

A sikeres marketing magában foglalja annak megértését, hogy mit igényelnek vagy igényelnek az ügyfelek, majd ellenállhatatlan ajánlatot nyújt be, hogy kielégítse őket. Az ügyfelek igényeinek vagy szükségességének megismerésének kulcsa az, hogy megértsék, hogyan viselkednek, és ez a program nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók megértésére. A program marketing elemei bemutatják az alapelveket, amelyek a helyes marketing gyakorlatot nyújtják. Megtudhatja a fogyasztókat, hogyan viselkednek, és hogyan tudja megtudni kívánságait és igényeit. Megtudhatja a piacok és a marketing szerepét a mai társadalomban.

Annak megértése érdekében, hogy a marketing hogyan járul hozzá a szervezet pénzügyi helyzetéhez, a program bemutatja a számviteli alapelveket. Annak elemzése érdekében, hogy az egész piac hogyan viselkedik, a program bevezetést nyújt a közgazdaságtanba is. A szervezeten belüli funkcióként a marketingnek jól irányítottnak kell lennie, és a BSc marketing és menedzsment menedzsment alkotóeleme a szervezetek tanulmányozását, valamint a menedzsment működésének felmérését és a sikeres üzleti stratégia felépítését nyújtja.

Programszerkezet

A következő években elérhető pontos modulok a személyzet rendelkezésre állásától és a kutatási érdekektől, az új tanulmányi témáktól, az ütemtervtől és a hallgatói igényektől függően változhatnak.

Opcionális modulokat vehet igénybe, feltéve, hogy teljesülnek a szükséges előfeltételek, amennyiben az ütemterv lehetővé teszi, és ha még nem vette át a kérdéses modult vagy azzal egyenértékű modult.

Tanulás és tanítás

Alapképzési programjaink számos oktatási módszert alkalmaznak, beleértve előadásokat, szemináriumokat és oktatóanyagokat.

előadások

Az egy vagy két órás előadásokat hetente egyszer tartják az egyes modulok időtartamára. Az előadások célja, hogy tájékoztatást nyújtsanak a modul központi elemeiről, és segítsenek a komplex ötletek megértésében. Sok előadási tananyag elektronikusan hozzáférhetővé válik az előadás során feljegyzett jegyzetek kíséréséhez. Az előadásokat számos munkatárs nyújtja, köztük vezető professzorokat, akik a legújabb kutatási eredményeit beépítik a tanításba. A vendégelőadók, köztük az ipar tagjai is hozzájárulnak egyes modulokhoz.

Szemináriumok és oktatóanyagok

Szemináriumokat és oktatóanyagokat tartanak minden héten, vagy minden második héten minden modul időtartamára. Ezek magukban foglalják az előadások témaköreinek mélyreható feltárását, valamint lehetőséget adnak arra, hogy különböző fogalmakat és elméleteket megvitathassanak és visszajelzést kapjanak az írásbeli feladatokról. Egyes modulok nem rendelkeznek oktatóanyagokkal, és mások az utolsó évben kizárólag tanórákon tanulnak.

Tanulási órák

Az előadásokból, szemináriumokból és útmutatókból álló ütemtervű órák száma a programok és programok közötti időtartam alatt változik, és átlagosan 11 és 14 óra között mozognak. Emellett átlagosan 20-25 órányi független vagy csoportos tanulmányt kell teljesíteni hetente.

Értékelés

A modulokat csoportos munka, tanfolyam, projektmunkák és vizsgák keverékével értékelik; az egyes komponensek súlyozása a modul tudományos követelményei szerint változik. A tanítási feladatok jellemzően 2,500-6000 szó hosszúságúak, és a vizsgák általában a modul végén, januárban és májusban / júniusban kerülnek megrendezésre.

A második évre való továbblépéshez el kell végeznie elsőévi értékeléseit. Rendelkezni kell arról, hogy a hallgatókat hivatkozhassák az augusztus / szeptemberi vizsgákra, ha valamelyik évben nem tesznek vizsgát. A fokozat besorolását a második és az utolsó év végén végzett értékelések teljesítményének alapján ítélik oda.

Belépési követelmények 2020

Tipikus ajánlat

AAA | IB: 36 | BTEC: DDD

Kötelező tantárgyak

GCSE matematika, legalább B vagy 5 fokozatú, vagy GCE AL / AS matematika, tiszta matematika vagy további matematika; GCSE angol nyelv: B vagy 5.

További kiválasztási kritériumok

Jól képzett hallgatókat keresünk, akik iránti érdeklődés és lelkesedés jellemzi a témát.

A fent felsorolt speciális követelményeken túl kiváló A * szintű eredményeket / előrejelzéseket várunk, és a GCSE * és AS szint * * ig terjedő eredményeket figyelembe vehetjük az alkalmazás holisztikus értékelésének részeként.

* Az egyenértékű képesítéseket figyelembe veszik.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi hallgatóknak ellenőrizniük kell angol nyelvű követelményeink részleteit.

Ha tudományos végzettsége vagy angol nyelvtudása nem felel meg a belépési követelményeinknek, az INTO Exeter University központ számos tanfolyamot kínál a szükséges nyelvi és tudományos előírások eléréséhez.

Karrier

Az üzleti vonatkozású tantárgy végzettsége segít az alkalmazható készségek széles skálájának fejlesztésében, például analitikus problémamegoldás, csapatmunka, kutatás, információszervezés és kommunikáció. A Business School diplomáinak többsége pénzügyi, banki vagy menedzsment pályafutással jár mind a kereskedelmi, mind az állami szektorban. Ezekben az ágazatokban számos diplomás toborzó látogat el Exeterbe, hogy hallgatóinkat toborozza. Néhány diplomás diplománk fokozottabb érdeklődésre törekszik tanulmányai iránt, magasabb fokozat megszerzésével, gyakran itt, Exeterben.

A készségek és karrierlehetőségek fejlesztése

A University of Exeter Business School számos támogatást nyújt, hogy segítsen készségeket fejleszteni a munkáltatók számára.

Utoljára frissítve Augusztus 2019

Az iskoláról

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Tovább

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Kevesebb