BSc mérnöki

The University of Tennessee at Martin

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc mérnöki

The University of Tennessee at Martin

A Department of Engineering College of Engineering és Természettudományi Egyetem Tennessee-Martin kínál Bachelor of Science in Engineering

A program

  • Magában foglalja a mérnöki tervezés és versenyképes csapatmunka az egész tananyag - biztosítja a kis osztálylétszám, személyre szabott figyelmet a kar és a személyzet, és a lehetőséget a gyakorlati mérnöki oktatási tapasztalat; - Van végre egy tanfolyam ütemterv, amelyet taylored igényeihez az egyes tanulók, személyre szabott tanácsadás az egész oktatási tapasztalat.

Koncentrációja

mélyépítési

Építőmérnöki tervek és felügyeli az építőiparban a fizikai és természetesen az épített környezet, beleértve a munkák, mint a hidak, utak, csatornák, gátak, épületek, repülőterek, alagutak, és más nagy lehetőség. Mélyépítési egyik legrégebbi műszaki tudományok, amelyek sorolható számos al-tudományok, beleértve a gyártást, környezetvédelmi, közlekedési, strukturális, geotechnikai, és vízkészlet mérnöki. A diplomások dolgoznak a kormányzati, állami, vagy helyi önkormányzati szervek, vagy a magán mérnöki cégek.

villamosmérnök

Elektromos tervezés egy mérnöki fegyelem, tervez, fejleszt, tesztek, és felügyeli gyártásához elektronikus és elektromos berendezések, beleértve az elektromos motorok, világítás, vezetékek az épületekben, radarok, számítógépek, szórakoztató elektronika, repülőgépek, és a telefonok. Jelenleg sok villamosmérnökök is dolgozik azokon a területeken, a számítógépes tervezés és programozás. Elektromos tervezés sorolható számos al-tudományok, beleértve a hatalom, ellenőrzés, jelfeldolgozás, a távközlés, elektronikus és elektromágneses mérnöki. A diplomások dolgoznak a helyi és regionális villamosenergia-vállalat, védelmi vállalkozók, elektronikus design cégek vagy gyártáshoz kapcsolódó cégek.

üzemszervezés

Ipari mérnöki egy mérnöki fegyelem, hogy a tanulmányok és meghatározza a leghatékonyabb módja a hatékonyság maximalizálása érdekében a termelés és a szolgáltatások, beleértve a pénzügyi tervezés és költség elemzés, kezelése szervezet, termék követelményeknek, a gyártás tervezési és információs rendszerek. Hasonló területek közé tartozik Operations Research, Management Science, a pénzügyi tervezés, Supply Chain, Gépgyártástechnológia, és Engineering Management. A diplomások dolgoznak a gépipari vállalatok mind a regionális, mind nemzeti szinten.

gépészet

Gépészmérnöki egy mérnöki fegyelem, tervez, fejleszt, gyárt és vizsgálatok gépek, motorok, eszközök és mechanikai rendszerek, beleértve a belső égésű motorok, gőz- és gázturbinák, szerszámgépek, gépjárművek, repülőgépek, robotok, és légkondicionáló berendezések . A gépipar egyik legszélesebb mérnöki tudományok. Szükség van egy alapos megértése alapvető fogalmak, beleértve mechanika, kinematikai, termodinamika és az energia. A diplomások dolgoznak védelmi vállalkozók, gyártó cégek, autó tervez és kellékek, és saját mérnöki cég.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Martin, Tennessee
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Martin, Tennessee
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt