BSc kitüntetéssel számviteli

University of Westminster, Westminster Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc kitüntetéssel számviteli

University of Westminster, Westminster Business School

Ez a tanfolyam megadja a kulcsot a számviteli és pénzügyi ismeretek a munkaadók keresnek, valamint a szélesebb körű üzleti és irányítási szakértelem. Lesz fejleszteni részletes ismerete az alkalmazott szempontok a számviteli, valamint a team-munka, a problémamegoldás, a kommunikációs készség és kereskedelmi tudatosság, amely a vállalatok kell egy komplex globális üzleti világban.

Ezek a készségek és ismeretek nyit egy sor munkalehetőségek olyan területeken, mint pénzügyi és menedzsment könyvelési és más szorosan kapcsolódó területeken. Lehet fejleszteni a karrier a magán vagy az állami szektorban, és a tanfolyam segít a progresszió a szakmai képesítések. A kurzus a mentességet akár 9 papírokat az ACCA (ACCA). A tanfolyam is a folyamatban újra akkreditált a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Sok diplomás is tovább folytatja, továbblépünk a mesterképzésre számviteli vagy fi nanszírozási.

A tantárgy tartalma

A tanfolyam fl pa az egyéni, a számviteli területeken, ahol lehet választani, hogy szakosodnak. Van a hangsúly a nemzetközi fejlemények és fi tási, valamint a lehetőséget, hogy valamely idegen nyelv minden hitel szinten.

Lesz is képes fejleszteni a gyakorlati készségek alkalmazása révén számviteli szoftverek, például a Sage és Pénzpiaci Suite (FMS). Az FMS hasznosítja a Bloomberg platform, a state-of-the-art oktatási és kutatási erőforrások széles körben használják a világ vezető pénzügyi intézmények.

Tanítási módszerek inkább az aktív tanulói szemináriumok, workshopok, torna bemutató felhasználása és alkalmazása a számviteli technikák, és probléma-alapú és blended learning (beleértve a csoportos munka első és a második évben), amelynek célja, hogy vegyenek részt az érdeklődést. Értékelési módszerek lehetnek esszék, jelentések, esettanulmányok, és a zárthelyi, valamint az idő korlátos vizsgák.

Tanulmányi tantárgyak

Az alábbi témák jelzik, hogy mit fog tanulni ezen a pályán.

1. év (Credit 4. szint)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Számítógépes módszerek a számviteli
 • Alapjai Vezetői számvitel
 • Globális üzleti környezetben
 • Bevezető pénzügyi számvitel
 • Kvantitatív módszerek Könyvelők

Akkor is lehetősége van arra, hogy egy opciós modul, amely bővíti a készségek vagy segít, hogy minél alaposabb ismerete a szakterülete. Ön is választhat egy idegen nyelvet, mint a lehetőség modult.

2. év (Credit Level 5)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Könyvvizsgáló Theory and Practice
 • Etikai és Társadalmi Felelősségvállalás a számviteli
 • Pénzügyi számviteli és jelentéstételi
 • Középvezetői számvitel

Plusz két opciókat: Corporate Governance, törvény és a Business és más területeken az üzleti, beleértve a nyelven.

Szakmai tapasztalat vagy Study Abroad év

Között 2. év és év 3. Ön dönthet úgy, hogy tanulmányozza angol tanított kurzusokat év egyik tengerentúli partner intézmények. Jelenleg akkor egy év külföldön tanulmányok (vagy a munka és a tanulás), Berlin, Bologna, Koppenhága, Madrid, Párizs, Valencia, és más európai helyszíneken Moszkva, valamint Brisbane, Melbourne és Sydney (Ausztrália), Japán, Kanadában és az Egyesült Államokban. Vannak is sok lehetőség azok számára, akik megfelelő nyelvi készségeket tanulni a helyi nyelvet Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban, többek között.

Alternatív közötti év 2. és 3. év akkor vállalja egy egyéves, teljes munkaidőben üzleti elhelyezést, mint a szakmai tapasztalat éve az Egyesült Királyságban. Korábbi diákok befejezték elhelyezések a különböző rangos szervezetek, köztük AMEC, a Barclays Bank, a Commerzbank, a friss mezők Bruckhaus Deringer, GE Capital, HSBC, az IBM és az NHS, valamint a kisebb vállalkozások számára.

3. év (Credit Level 6)

Tárgyai tanulmány az alábbiak lehetnek:

 • Részletes Aspects of Management Accounting
 • Részletes pénzügyi számviteli és jelentéstételi
 • Pénzügyi menedzsment
 • Globális Stratégiai menedzsment

Plusz két opciókat: Értekezés, adózás, vállalati jog és más területeken az üzleti, beleértve a nyelven.

Westminster választani

Ennek része a kurzus, amit megtehetsz választható modulok. Választani egy izgalmas lehetőséget, hogy szélesíteni a tapasztalat az egyetemen, és a kompetenciák és ismeretek, amelyek segítenek neked foglalkoztathatók.

International Foundation tanfolyam

Mi együttműködve dolgozik a Kaplan International College London, hogy Alapítvány tanfolyamok nemzetközi diákok, akik nem felelnek meg a Bsc felvételi követelményeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
University of Westminster, Westminster Business School
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Főoldal / EU: £ 9250 - Tengerentúli: £ 12,500
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt