Read the Official Description

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: College of Education

Áttekintés

Tedd Rendkívüli Gyerekek a Path to Success

Tanuld meg felismerni és segít leküzdeni a gyermekek fejlődési késések a Bachelor of Science in kisgyermekkori nevelés és Bölcsőde Gyógypedagógiai mértékben. Csatorna a szenvedély jelentsenek a fiatal gyermekek, miközben készül minősítésre kisgyermekkori nevelés, valamint a kora gyermekkori gyógypedagógiai államokban, ahol az utóbbi esetben.

Mivel képesek felismerni a fejlődési késések az élet korai szakaszában bővült, így már a kereslet a speciális oktatás felkészült tanárok. Építsd meg a készségek tanulásszervezés és a pedagógia, ugyanakkor a tanulás stratégiák család, a közösség és a klinikai részvétel igényeinek kielégítése kivételes gyerekek.

Gyakorlat tapasztalatok egész program lehetővé teszi, hogy alkalmazzák az oktatási módszerek és működjön együtt a diákok a születéstől 3 fokozatú. Minden tanfolyam ebben a programban összehangolja a nemzeti szabványok által meghatározott, az Interstate tanári értékelés és támogatás Consortium (InTASC), a Nemzeti Szövetség a nevelés a kisgyermekek (NAEYC), International Society for Technology in Education (ISTE), valamint a Tanács rendkívüli Children (CEC).

Degree Eredmények

Értékeljük és Engage Rendkívüli Gyermek

Ezzel kora gyermekkori gyógypedagógiai szak, akkor képes lesz a felismerni, ellenőrzése és nyomon követése során speciális igényeit a döntő korai gyermekkorban év. Tárják fel a kreatív szikra gyerekek fantáziáját, elősegíti az egészséges fejlődést, a magokat ültetjük írástudás és szállít kulturálisan intelligens és etikai oktatás. Diplomások, akik sikeresen tanfolyam, valamint az állami követelmények vannak elhelyezve a potenciális engedélyeztetést mind a korai gyermekkori oktatás és kora gyermekkori gyógypedagógiai Arizonában. Kereső diplomások engedélyeztetést kívül Arizona jogosult lehet engedélyeztetést kisgyermekkori nevelés vagy kora gyermekkorban gyógypedagógiai állapotától függően követelmények és tanúsítási folyamat.

Mit fog tanulni

Fedezze Stratégiák korai beavatkozás és a Guidance

Ez a program lehetővé teszi a diákok alkalmazni tudásukat belül egy 16 hetes tanuló tanítási tapasztalat, hogy nyolc hétig K-3 általános képzés tantermi és nyolc héttel a K-3 gyógypedagógiai osztályban. A diákok is részt gyakorlaton belüli tanfolyamok születéstől pre-K általános és speciális oktatásról környezetben.

Vezetése alatt és mentori a szakértői kar, a tanfolyam meg fogja vizsgálni:

  • Szociális és érzelmi fejlődés és viselkedési beavatkozások
  • Korai nyelv és műveltség fejlesztése
  • Mérés, értékelés és haladását
  • Gyermek, családi és közösségi együttműködés
  • Érdekvédelmi előmozdítása az oktatás a gyermekek és anélkül exceptionalities

Karrier Eredmények

Karriert építeni a korai nevelés

Mint egy diploma a agglegények kisgyermekkori oktatási program, akkor lesz jogosult, hogy folytassa oktatói állást, valamint a program koordinátora és érdekképviseleti szerepet. Lehetséges karrier környezetek közé kora gyermekkori oktatási központok, állami és magán pre-K, az állami és magán általános iskola, iskolai adminisztráció, nonprofit szervezetek és oktatási politika szervezetekkel. Ismerje meg a tudomány a korai nevelés, majd alkalmazza a szakértelem, hogy segítsen jobban határidős gyermekek és családok számára.

Program Helyszínek

Egyetem

Csatlakozz Grand Canyon University vibráló és növekvő campus közösség, a nappali órák tervezett hagyományos tanulók. Merüljön el a teljes egyetemi tapasztalat, teljes tananyagot keretében a keresztény világnézet. Új, modern tantermek, lakosztály stílusú kollégiumok, népszerű étkezési lehetőség, üdülő stílusú medencével és a hangsúly a létrehozása dinamikus diákélet hogy GCU a legjobb választás a magas iskolai végzettséggel és átadása a diákok. Izgalmas események, a jól ismert meghívott előadók és a Divízió I atlétikai egészítik ki a hagyományos hallgatói élményt. A barátságos campus közösség tökéletes hely, hogy megtalálják a célra.

Online

Gyakoroljuk következő generációs oktatás online fokozat a Grand Canyon University. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program taught in:
Angol

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline