Hivatalos Leírás

Áttekintés

A rugalmasságot a modul választásának az Ön érdekeire szabásával kínálja, ez a kurzus szilárd alapot biztosít a technikusok és készségek széles körében, amelyeket a munkáltatók keresnek.

A mezőgazdaság magatartása a makroökonómia, a mikroökonómia, a matematika és a statisztika. Az iskola széles választékot kínál az opcionális modulok számára, amelyek sokféle közgazdasági témát tartalmaznak. Ön is rugalmasan választhat modulokat kínál az egyéb iskolák és osztályok az egyetemen.

Az első év matematikai és statisztikai moduljai ökonometriai vagy kvantitatív közgazdaságtanból állnak rendelkezésre. Az előbbi csak azok számára áll rendelkezésre, akik A-szintű matematikai vagy azzal egyenértékűek, míg az utóbbi mindenki számára elérhető. Ezek a Pathways a második évben folytatódnak, azonban az ökonometriai szintről a kvantitatív közgazdaságtanra a második évben.

A kurzus végére alapos ismereteket fog kapni a gazdasági elméletről és arról, hogyan alkalmazzák a való világban. Ön is ismeri a legfontosabb analitikus technikákat, amelyeket a közgazdászok a gyakorlatban használnak.

Első év

A bevezető gazdasági elméletben és a matematikában / statisztikában szilárd alapokra helyezve az első tanítási éved arra fog összpontosítani, hogy ezek a módszerek relevánsak-e a kulturális, politikai és társadalmi jelentőségű gazdasági kérdések tanulmányozására.

Meg fogja vizsgálni az aktuális kérdéseket és perspektívákat, és jellemzően egy évig tartó tanulmányi készségek modul, hogy biztosítsa az átmenet egyetemi tanulmányok sima. Olyan dedikált modult is biztosítunk, amely a karrierlehetőségekre és a foglalkoztathatóságra összpontosít, beleértve az önéletrajz elkészítésének útmutatását, az interjútechnikákat és a gyakornoki jelentkezést.

A második év

Ön fejleszteni fogja az analitikus készségeket és ismereteit a közgazdaságtudomány és a kvantitatív módszerek legfontosabb tudományágain, valamint a közgazdaságtan főbb tudományágain. Mint az első évben, választhat az ökonometriai elmélet vagy a kvantitatív közgazdaságtan (alkalmazott ökonometria) Pathway .

Azt is igénybe veheti, hogy töltse félévét a második éve külföldön tanulhasson , hasonló modult vegyen fel a partnerekhez Nottinghamben, vagy bővítse ismereteit más lehetőségeken keresztül.

A harmadik év

Az elmúlt évben meg fogja vizsgálni a legfontosabb témákat a közgazdaságtanban a fejlett szint, és épít a témákban tárgyalt az előző években. Választhat olyan modulokat, amelyek érdeklődnek a szakterületek széles skálájától, amelyek tükrözik akadémikusaink kutatási szaktudását a tudomány elméleti és alkalmazott aspektusaiban.

Az oktató irányítása alatt egy évig tartó disszertációt is vállalsz egy választott témáról, és tapasztalatot szerez a kutatási folyamatról.

Tudjon meg többet.

Belépési követelmények

A szintek: A * AA-AAA, kivéve az általános tanulmányokat, a szabadidős tanulmányokat, valamint a globális perspektívákat és a kutatást (A * ABB azok számára, akik négy teljes A szintet vesznek és teljesítenek ugyanabban az évben)

GCSE: GCSE matematika, 7 (A) vagy annál magasabb, kivéve, ha az A szintet veszi

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 7.0 (legfeljebb 7,0 olvasás és írás, nem kevesebb, mint 6,0 a beszéd és a hallgatás)

Az egyéb angol nyelvvizsga és képesítéssel kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg belépési igényeinket .

Külföldön tanulni

Ezen a kurzuson külföldön tanulhat az egyetem egyetemein Kínában vagy Malajziában, vagy valamelyik partnerintézményünkön, például Ausztráliában, Kanadában és Japánban.

Megkapja a lehetőséget, hogy szélesítse a látókörét és fokozza a foglalkoztathatóságot egy másik kultúra megtapasztalásával. Kiválaszthatja, hogy hasonló modulokat tanulmányozhasson a partnerekhez Nottingham-ben, vagy bővítse ismereteit más lehetőségekkel. A tanítás tipikusan angol; azonban ha kellően folyékonyak vagyunk, lehetőségünk nyílik arra, hogy másik nyelven tanuljunk.

Karrier

A gazdasági tudatosság növekedése növelte a gazdaságtudományi keresők iránti keresletet, és a Nottingham-fokozatot a karrierjétől kezdődően el lehet kezdeni.

Erős tudományos alapot és kiváló közgazdász-specifikus és átruházható készségek széles skáláját kapja, például önállóan tanulni és hatékonyan, szóban és írásban kommunikálni. Ön képes lesz arra, hogy megragadja a bonyolult gazdasági fogalmakat, függetlenül attól, hogy matematikai vagy filozófiai természetűek-e.

A diplomások széles körű pályát választanak, beleértve a befektetési banki tevékenységet, a könyvelést, az adótanácsadást, a kormányhivatalokban való munkát, a könyvvizsgálatot, a származékos ügyleteket, a vezetői tanácsadást, az egyesüléseket és felvásárlásokat, és még sok más.

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Utoljára frissítve February 18, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date