BSc közgazdász (hons)

University of Greenwich

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc közgazdász (hons)

University of Greenwich

BSc Economics (Hons)

Diák tanul Közgazdasági dolgozzon ki egy széles körű gyakorlati készségek vizsgálata, az információ menedzsment és bemutatása. A munkaadók értékelik az ilyen átváltható szaktudás a felhasználásra elemzés, döntéshozatal és a kommunikáció.

Ön kap egy szigorú alapozó közgazdasági elmélet, szilárd képzés mennyiségi tantárgyak és a lehetőséget, hogy tanulmányozza alaposan egy sor problémákat és kérdéseket, amelyek döntő hatást gyakorol a társadalomra: a munkanélküliség és az infláció; a szegénység és az egyenlőtlenség; a nemzetközi kereskedelem és a globalizáció; okainak és következményeinek a gazdasági növekedés; és a szerepe és funkciója az üzleti, a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten.A program célja, hogy megfeleljen a lehetőséget a piaci foglalkoztatás nemzetközi szervezetek által végzett hallgatók kifinomult megértése és alkalmazása a közgazdasági elmélet a nemzetközi kontextusban, az üzleti, a piacok és intézmények.

Közvetlen belépés éve 2 és 3 a minősített pályázók. A diákok ebben a programban kérheti, hogy részt vegyenek a tengerentúli tőzsdék a mi Erasmus partnerekkel.

A célja a program:

  • Ahhoz, hogy a szakértelem és képzés elvei közgazdaságtan és alkalmazásaira szilárd alapot a tudás a működését ténylegesen gazdaságok
  • Ahhoz, hogy a tudás a matematikai és ökonometriai módszerek szükségesek a gazdasági elemzések és a vonat a diákok a betekintés és elemzése gazdasági adatok
  • Ahhoz, hogy a diák, hogy értik a szerepét a hazai és nemzetközi intézmények alakításában gazdasági és üzleti döntéseket.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt