BSc környezettudomány

Általános információk

Program leírás

A Grenfell Campus, az Emlékegyetem környezettudományi programja a természettudományokra fókuszál, és a környezettudatosság növelésére.

A program tanfolyamok felfedeznek egy tudományon alapuló hangsúlyt, amely lehetővé teszi a reakciók, a mechanizmusok, a sokféleség és a környezetre gyakorolt ​​hatások megértését. A négyéves környezeti tudományi program mélyebb ismereteket nyújt két folyamatban - a kémia és a biológia területén.

Miért kell tanulmányozni a környezettudományt a Grenfell-ben?

A természetes világ komplexitása és szépsége sok lehetőséget kínál a tanuláshoz. Környezetünk energiát, táplálékot, foglalkoztatást és pihenést biztosít számunkra - és megfelelő használatához meg kell értenünk.

A Grenfellnél a környezet a laborod. A professzorok ösztönözni fogják Önt arra, hogy vegyenek részt a kutatásban - mindent a peszticidek környezetben történő lebontásából az erdészeti ágazat énekesmadár-populációkra gyakorolt ​​hatása miatt.

A Grenfell Környezettudományi Programja négyéves interdiszciplináris oklevél, általános vagy tiszteletbeli lehetőségekkel. Önnek is lehetősége lesz arra, hogy kitöltse a két adatfolyam egyikét:

 • biológia
 • kémia

A Grenfell Környezettudományi Programja számos előadást, laboratóriumi munkát és terepi kurzusokat tartalmaz kombinált oktatási tanfolyamokon és környezetvédelmi területeken.

Helyi

Nyugat-Newfoundlandban környezetünk része a mi identitásunknak. A gazdaságunk, a kikapcsolódás és az egészségünk attól függ. Az UNESCO Világörökség része, a Gros Morne Nemzeti Park a hátsó udvarunkban van. A park egyedülálló geológiai jellemzőkkel rendelkezik, és a Bonne Bay-i tengeri állomáson a laboratóriumok közé tartozik a zavartalan természeti rendszerek megfigyelésére és tanulmányozására szolgáló laboratórium, ahol a hallgatóknak lehetőségük van a terepi tanfolyamok befejezésére. A Newfoundland nyugati partján fekvő helyünk egyedülálló lehetőségeket nyújt, és a valódi élményt nyújtó különféle természetes élőhelyekhez, többek között:

 • A vizes élőhelyek
 • Boreális erdők
 • Az óceán
 • Folyórendszerek
 • Sarkvidéki tundra

Tudományos létesítményeink közé tartozik az új Művészeti és Tudományépület bővítmény, amely a legmodernebb kémiai, biológiai és talajlaborokat tartalmazza:

 • A kémiai laborok középpontjában a szerves és analitikai kémia tanulmányozása, a szénalapú és fémes vegyületek vizsgálata áll
 • Két kutatólaboratóriumban nedves és száraz padok találhatók a biológiai, kémiai, földi és környezeti tudományok tudományos munkájához.
 • A biológiai laboratóriumot a szövettenyészet és a mikrobiológiai preparátumok termesztésére használják.

Megfizethető

Élvezni fogja a legalacsonyabb tandíjat angolul beszélő Kanadában. A tartományi kormány kiemelt fontosságot tulajdonít az oktatásnak, és széleskörű támogatást nyújt az Emlékegyetemnek. Ez a kötelezettségvállalás lehetővé teszi számunkra, hogy megfizethető, mégis magas színvonalú középfokú végzettséget biztosítsunk.

Ez személyes

A kisebb osztályméretek sokkal intimabb tanulási élményt jelentenek, ahol professzorai név szerint ismerkednek. Alacsony tanuló-oktató arányunk biztosítja, hogy a tanulás személyes és releváns legyen. Az egyetemen több mint 1300 hallgatóval valós kapcsolatokat létesíthet az osztálytársaival, és fontos részévé válik a Grenfell közösségnek.

Az elsőéves hallgatók tájékoztatása

Grenfell kis méretének köszönhetően a hallgatók bőven vannak arra, hogy szorosan együttműködjenek a professzorokkal a kutatási projektek terén, és még befejezzék saját kutatási projektjeiket az utolsó évben.

Grenfell diákként részt vehetsz a diákcsereprogramban, ahol a Grenfell tandíjat fizeted, miközben egy másik, Kanadában vagy az Egyesült Államokban működő diákcsere-egyetemen tanul.

Belépés

Meg kell felelnie az Emlékegyetem általános felvételi követelményeinek, és kijelenti, hogy a környezeti tudomány a főnök, hogy elfogadja a programot. Számos ösztöndíj és jutalom áll rendelkezésre a leendő hallgatók számára, akik pályázhatnak a környezeti tudomány programjában.

Karrierlehetőségek

A környezettudományi program hallgatói számos különböző területen vehetnek részt; nézze át ezeket a kategóriákat, ha többet szeretne megtudni a következő pályafutások típusairól:

 • Kormány
 • Felsőoktatás
 • Ügynökségek és szervezetek
Utoljára frissítve okt. 2017

Az iskoláról

Grenfell Campus, Memorial University is located in Eastern Canada in the city of Corner Brook on Newfoundland's west coast. Grenfell's unique location offers international students a vibrant, friendly ... Tovább

Grenfell Campus, Memorial University is located in Eastern Canada in the city of Corner Brook on Newfoundland's west coast. Grenfell's unique location offers international students a vibrant, friendly and safe learning environment. At Grenfell, our class sizes are small, so it's easy to get to know your professors and classmates - you'll feel at home in no time. Kevesebb