BSc Fizika

Lund University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc Fizika

Lund University

Program bemutatása

Világunk sok kihívással néz szembe - az alapvető tudományban az alapvető erők és részecskék, az univerzum, a bolygók és az élet eredete, valamint az alkalmazott tudomány területén, hogy megtalálják a fenntartható energiaforrásokat, az új technológiát a nanoszámon és a testre szabott anyagokat az ipar, a kémia és az orvostudomány területén. Fizika az alapja ennek a törekvés és a fizikusok fontos szerepet játszanak ezen és sok más területen. A Lund folyamatosan az észak-európai fizikai tudományok felső egyetemévé válik, és ez a kiválóság jelenleg két nemzetközi kutatóközpont (MAX IV), a szinkrotron sugárzás laboratóriumának építésén keresztül, amely 2016 júniusában Lundban nyílt meg, és az ESS, az Európai Spalláció A jelenleg fejlesztés alatt álló és 2023-ban várhatóan működő forrás. Ezek a kutatási lehetőségek lehetőséget fognak teremteni a fizika diplomások számára.

Az egyetem és a központok között számos innovációs cég található, így a Lund egy motor a dél-skandináv gazdaság gazdaságában. A fizikusok a Lund dolgozik az élvonalbeli mindent részecskefizika CERN a nanotudomány és fotonika.

Program modulok / tanfolyamok

Kötelező kurzusok : A program a matematika Bachelor programjával közös matematika és fizika egy évével kezdődik. A második év a fizika tanulmányozásának eszközeit adja a matematika egyik szemeszterén, a kvantum- és statisztikai fizikával együtt. A negyedik félév áttekintést ad a Lund fizikájáról az atomi és molekuláris fizika, az atomfizika és a reaktorok, az anyagtudomány és a részecskefizika, valamint a gyorsítók tanfolyamain keresztül, hogy mélyebb és szélesebb körű megértést kapjon a fizikában.

Választani : Az ötödik félévben minden tantárgyból választható kurzusok állnak. Az elmúlt félévben a diákok kurzusokat és egy szakirányú projektet választanak.

Ennek az alapképzésnek a befejezése után a diákok számos különböző mesterképzésre jogosultak a Lund Egyetemen (és máshol).

További információ megtalálható a www.lunduniversity.lu.se/bsc-physics

Miért Lund Egyetem?

Alapította 1666-ban, a Lund Egyetem egyik Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legjobb egyetemeken. A világ legmagasabb 100 egyetemei közül a Q7 2017/2018 rangsorában az egyetem az első számú választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginnovatívabb, kreatív és demokratikus országában.

Ha szeretnél egy igazán globális tanterem tapasztalat, ha el tudja indítani a nemzetközi hálózat, Lund Egyetem egy nagy lehetőség, hogy fontolja meg. Tapasztalat egy másik módja a tanulás egy olyan országban, rangsorolva, mint a második legjobb a világon, amely a felsőoktatásban. Csoportmunka és informális tanár-diák kapcsolatok elősegítése mélyreható szinten a tanulás.

Az egyetem található, Lund - egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre a Koppenhága. A város híres élénk hallgatói élet és ad otthont a világ számos vezető kutatási létesítmények és a nemzetközi vállalatok.

Tudjon meg többet www.lunduniversity.lu.se

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 19, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Svédország - Lund, Skåne County
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Svédország - Lund, Skåne County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt