BSc film és televíziós produkció (hons)

University of Greenwich

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc film és televíziós produkció (hons)

University of Greenwich

BSc Film & Television Production (Hons)

Ez a program egy széles bázis, hogy a termelés és utómunka beleértve a kamera, stúdió szerepek, szerkesztési ismeretek, digitális kompozitálás és vizuális hatásokat. Előadás, design, animáció és technikák mozgóképek is szerepelnek.

Biztosítja azt a lehetőséget, hogy megszerezzék mind a legújabb technikát és a hagyományos készségek televíziós és filmgyártási és utómunka. A sikeres befejezése után a program a diákok képesek lennének: nyelvismereti kamera és stúdió technikával, elemzésére, tervezésére, és hozzon létre mozgóképek és a vizuális effektek, előállítani és gazdálkodásában a különböző média (film, szöveg, kép, animáció, hang, videó).

Magánszemélyek önállóan dolgozni és ennek részeként egy csapat, kihasználva az új technológiák előállításához kapcsolódó és post-produkciók iparágak, hogy készítsen egy portfolió munka, amely bizonyítja egy erős technikai, társadalmi, etikai és jogi tudatosság a szórakoztató iparban.

Az egyetem jelenleg partnerségi megállapodást kötött a BBC képzési és fejlesztési, amelyben lesznek megadásával előadások és gyakorlati foglalkozások stúdió részeként a program.

A következő egy jelzik a program tartalmát. Azonban a gyorsan változó jellege a tárgykörben azt jelenti, hogy mind a kurzusok, és az egyéni tanfolyam tartalmát, változhat az elkövetkező években.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 hetek
Nappali
Price
ár
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt