BSc biokémia

Általános információk

Program leírás

A cél a BS Biokémiai programban hogy felkészítse a tanulókat az egészségüggyel kapcsolatos szakmai iskolák, beleértve az orvosi, gyógyszerészeti és fogorvosi iskola, valamint a felvételi doktori programok biokémia, molekuláris biológia, és biológiai tudományok. A diákok a különböző háttérrel rendelkező kémia és biokémia készek venniük a gyógyszeripari és biotechnológiai iparágakban.

Pályakezdő biokémia programot a megfelelő hátteret a széles pályát. Beléphet a szakiskolák (orvosi, fogorvosi, optometria, gyógyszertár, stb.) Ezek közvetlenül munkát a különböző beállításokat, beleértve a toxikológiai laboratóriumok, a gyógyszeripari laboratóriumok, és az alapkutatás labs. Ezen túlmenően, a kombinált kémia / biológia háttér diákok fejleszteni, párosulva a megfelelő tanfolyamokat, majd helyezze őket jól tanítani bármelyik ezeket a tárgyakat a középiskolában.

A különlegessége ennek a szak előkészítése a diákok megértsék a biokémia sejtek, mint például az anyagcsere, cytokinetics és enzimkinetika. A diákok ilyen mértékű jól felkészült kérdések hatásainak növekvő koncentrációjú egyes elemei a modern anyagok (például lágyítók és polimer összetevők) a fiziológia a különböző fajok. Diákok is tapasztalja egyetemi kutatás és átveheti az ismeretek bemutatására kutatási adatok konferenciákon és folyóiratokban.

Fokozat követelményei

Mértéke követelmény, hogy a BS-ben Biokémiai tartalmaz 120 kredit a GPA legalább 2,0. 30. Az elmúlt 60 kreditet kell fejezni NE Kokomo. Amellett, hogy a tanfolyamok szükséges egyetemi szintű általános képzés tanterv, a diákok kell vesz tanfolyamok a kémia, biológia, biokémia, fizika, matematika, és az informatika. A következő kurzusok kell venni, és megfelelő előfeltételeket kell teljesíteni felsorolt ​​Akadémiai Közlönyben. Befejezése után a fokozat megfelel az alapvető felvételi követelményeket az IU Orvostudományi MD programot.

Milyen állást lehet kapok ilyen mértékű?

Az általános szabály az, főiskolai fő nem felkészülni egy konkrét feladat. Ehelyett, ez lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki a készségek és képességek érdeklődési területét, amelyet alkalmazni lehet a széles körű foglalkozás ezen a területen. Az ilyen mértékű számos foglalkozás lehetőséget, ideértve a mezőgazdaság, az oktatás, az egészségügyi és kutatólaboratórium pozíciókat, és az egészségügyi szervek. Az ilyen mértékű is felkészülni doktori iskola, beleértve, fogászat, gyógyászat, munkahelyi és fizikoterápiás hogy csak néhányat említsünk.

Utoljára frissítve szept. 2016

Az iskoláról

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Tovább

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Kevesebb
Kokomo , West Lafayette + 1 Több Kevesebb