BSc (Hons) A Tengeri Biológiában

University of Stirling

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc (Hons) A Tengeri Biológiában

University of Stirling

Áttekintés

Örülök az óceánok és a gazdag gazdagsága a mélységben élő szervezetekből?

A tengeri biológia a szakosodott növények és állatok tanulmányozása, valamint a tengeri környezetben való alkalmazással kapcsolatos kihívásokhoz való alkalmazkodás. Arra is vonatkozik, hogy az emberi tevékenység hatással van az óceánok egészségére.

Tanfolyamunk valóban több tudományág. Más biológiai tudományokra támaszkodik, beleértve az ökológiát és a fizikai és környezeti tudományokat is, hogy megértsen egy olyan élőhelyet, amely a föld felszínének 71 százaléka.

Tanuljuk meg a vízi rendszerek dinamikáját és a szervezetük biológiáját. Megismerkedhet a búvárkodás és egyéb víz alatti technikák tudományával. A gyakorlati munka, a terepmunka és a kutatási projektek kombinációja biztosítja majd Önnek, hogy készen áll az óceánok munkájára.

A Stirling Akvakultúra Intézete - amely koordinálja ezt a kurzust - a világ vezető nemzetközi központja, és a világ legnagyobb ilyen jellegű, kiváló tanári, kutatási, innovációs és tanácsadási nemzetközi hírnevet szerzett magának.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Tanulmány az Intézet Akvakultúra, a vezető nemzetközi intézet területén és a legnagyobb a maga nemében a világon.

# 2 Szakembereink a nemzetközi kutatási tevékenységüket a tanításuk frissítésére használják.

# 3 A tengerentúli partnereinknek egyedülálló lehetőségei lehetnek gyakorlati tapasztalatok megszerzésére és külföldi tanulmányokra.

Tanfolyam részletei

Ez a tanfolyam lehetővé teszi, hogy megértsük a vízi rendszerek formáját, funkcióját és dinamikáját, valamint megértsük az ilyen rendszereket élő szervezetek élővilágát, ökológiáját, taxonómiáját és irányítását. A gyakorlati munka a tanfolyamba integrálva segít az elmélet gyakorlatba való átültetésében.

Megtanulja, hogy tervezzen és végezzen egy sor vízi felmérési technikát, és használja fel az információkat a tengeri élőhelyek minőségének értékelésére. A taxonómia gyakorlati és elméleti megértése hagyományos és molekuláris technikákkal is megy végbe.

A tanulmány utolsó éve egy független kutatási projektet foglal magában, amelyet gyakran külső szervezetekkel folytatnak. A 8. féléves tengerentúli projekteket ösztönzik és korábban az egész Európában, Észak- és Dél-Amerikában, az indiai szubkontinensen, Ázsiában és Óceániában találtak.

Kurzusunkat az Akvakultúra Intézet vezette, a világ vezető nemzetközi központja és a világ legnagyobb ilyen jellegű központja. A 2014-es legutóbbi kutatási kiválóság keretrendszer kiváló eredményei mellett több tudományágat átfogó, világszínvonalú kutatókat hoztunk létre, és első osztályú nemzetközi hírnevet szerzett az akvakultúra oktatásában, kutatásában, szerződéskötésében és tanácsadásában. Együttműködünk az európai és azon kívüli tudományos kutatóintézetekkel, köztük Spanyolországgal, Kínával, Brazíliával, Norvégiával és Thaifölddel.

A tengeri biológia nem áll rendelkezésre kombinált kitüntetéssel, de közös akvakultúrával rendelkezik az akvakultúra szakképzésben, így lehetősége van az akvakultúra fokozatra az 5. félév végéig.

Tanítás

Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

Tudósaink nemzetközi kutatási tevékenységüket használják, hogy megtanítsák a legújabb biológiai gondolkodást és trendeket. Oktatásunkat formális előadások és gyakorlati órák, oktatóanyagok, szemináriumok, számítógépes alapú tanulás, terepmunka, irányított olvasás és kutatás végzik.

A terepmunka

Két olyan terepjáróban vesz részt, ahol tengerpartot és part menti tengeri élőlényeket és tengeri emlősök biológiáját tanulmányozhatja. Egy független kutatási projekt az utolsó év egyik fő alkotóeleme, és gyakran külső szervekkel társul.

Vannak nappali tanulmányi látogatások is külső helyszíneken, ahol releváns élményt és gyakorlati alapot kap a tengeri biológiában.

Értékelés

A kurzus moduljait írásbeli feladatok, vizsgák, gyakorlati, csoportos és egyéni projektek keverékével értékelik. 40% -os vizsga, 60% -os tanfolyam-megosztás lenne jellemző egy modul ezen a kurzuson.

Külföldön tanulni

A tengerbiológiai biológus hallgatói külföldön tanulnak külföldön olyan országokba, mint az USA (Hawaii, Kalifornia és Alaszka), Kanadával és Ausztráliával.

A 8. szemeszterben a tengerentúli projekteket támogatjuk. A múltbeli diákprojektek Európa-szerte, Észak- és Dél-Amerikában, az indiai szubkontinensen, Ázsiában, Óceániában és Ausztrálázsuletben találhatók.

Kapcsolatba lépni

Dr. Darren Green

44 (0) 1786 467872

darren.green@stir.c.uk

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU) 14.460,00 £
  • Skót és uniós diákok 1.820,00 £
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből 9 250 £
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
48 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
1,820 GBP
Tengerentúli diákok (nem EU): 14.460 £ - skót és EU diákok: 1.820 £ - diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Locations
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt