BSc (Hons) a statisztikai adattudományban

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Áttekintés

A statisztikai adat tudomány a modern adatelemzés középpontjában áll, amely az adatokat intelligenciává változtatja a döntéshozatal tájékoztatása és a kihívást jelentő problémák megoldása érdekében. Az alkalmazások a gazdaságtól és az orvostudománytól a társadalom- és környezettudományokig terjednek. Ez a fokozat a modern statisztikák elméleti és alkalmazott elemeit fedi le, és képzést és gyakorlati tapasztalatokat nyújt a gazdaságban, az iparban és a kutatásban szükséges valós adatok modellezésében, elemzésében és értelmezésében. A diploma első évei kiterjednek az alapvető matematikára, a számítástechnikára, a valószínűségre és a statisztikákra. Az utolsó évek a statisztikai modellezés, az adattudomány, a gépi tanulás, a valószínűség és a sztochasztikus folyamatok speciális szakterületeire összpontosítanak.

Tanfolyam tartalom

Első év

Számítás; Bevezetés a statisztikai tudományba és választható tanfolyamok, beleértve a logikát és a bizonyítást, a diszkrét matematikát és a szoftverfejlesztést.

Második év

Valószínűség és statisztika; Lineáris algebra; Aktuáriusi és pénzügyi matematika; Valódi elemzés és választható tanfolyamok, beleértve az adatbázisokat és a szoftvertervezést.

Harmadik év

Statisztikai modellek; Sztochasztikus folyamatok; Bayesi statisztika; Túlélési modellek; Statisztikai módszerek a társadalomtudományok számára, és választható tanfolyamok, beleértve a mesterséges intelligenciát és az adatbázis-kezelő rendszereket.

Negyedik év

Idősorok; Optimalizálás; Szimuláció és statisztikai számítástechnika; További statisztikai módszerek; A statisztikai gépi tanulás alapjai; Értekezés és lehetőségek széles választékból, beleértve a statisztikai modellezés speciális témáit (pl. Az epidemiológia, az ökológia vagy a pénzügyek), a statisztikai számítástechnikát és az adatmegjelenítés elemzését.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nyelv nem volt a középiskolai oktatás eszköze, a jelentkezőknek igazolniuk kell az IELTS 6.0 akadémiai nyelvtel egyenértékű angol nyelvtudást (5.5 elem alatti elem nélkül).

Jelentkezési határidő

A dubai campusunk egész évben gördülő felvételi folyamatot működtet: amint az egyik felvétel lezárult, kezdjük elfogadni a következő pályázatokat. Az is lehetséges, hogy kezdő dátumát egy évvel elhalaszthatja.

A legtöbb diák 6-10 hónappal jelentkezik a választott bevétel előtt. A pályázatokat akár három héttel is el tudjuk fogadni az egyes felvételek kezdete előtt, de meg kell jegyezni, hogy a késedelmes bejelentés szinte minden bizonnyal késlelteti az alapvető adminisztratív szolgáltatások nyújtását, például a hallgatói érettségi igazolványt (amely nélkül nem leszel hozzáférhet a könyvtárhoz vagy az online szolgáltatásokhoz).

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Kevesebb