BSc (Hons) a kulináris menedzsmentben
Sunway University
Kulcs információ
Campus helye
Shah Alam, Malajzia
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 27 273
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A BSc (Hons) a Kulináris Menedzsment integrálja a tapasztalati tanulás tudományos szigorral, hogy felkészítse Önt a versenyképes gasztronómiai iparban.
A gyakorlati kulináris készségekkel és vezetési képességekkel együtt ez a 3 éves program a diákok számára előnyös lehet ebben a professzionális iparágban. Előadásokon, demonstrációkon, munkaalapú tanuláson és gyakorlati tapasztalatokon keresztül a diákok kitettek a minőségi élelmiszerek előkészítésének és bemutatásának technikáihoz. Az üzleti oldalon olyan kurzusok, mint a marketing, a kommunikációs készségek, az emberek irányítása, a kisvállalkozások és a minőségbiztosítás biztosítják a diplomások számára, hogy megfeleljenek az ipar igényeinek.
Alapvető gyakorlati tapasztalat az iparban egy 18 hetes szakmai gyakorlat révén szerezhető be. Ezt a diplomát a Le Cordon Bleu akkreditálta, és a program sikeres befejezése után a diplomások két bizonyítványt kapnak; egyik a Sunway University , a másik pedig a kulináris művészetek és vendéglátás vezető intézményének, a Le Cordon Bleu-nak.
bevitel
Január, április és augusztus
tartam
3 év (teljes munkaidőben)
Karrier kilátások
- Élelmiszer- és italügyek igazgatója
- Étterem Tulajdonos / Vállalkozó
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Konyhaigazgató
- Élelmiszeríró / kritikus
- A repülésben lévő élelmiszer-menedzser
- Vállalati szakács
modulok
- A döntéshozatal elszámolása
- Alapvető kulináris műveletek
- Italtanulmányok
- A sütés és a péksütemény alapelvei és technikája
- Üzleti turizmus és vendéglátás
- Közepes kulináris műveletek
- A marketing alapelvei
- Angol a turisztikai szolgáltatási ipar számára
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Alapvető éttermi műveletek
- Speciális kulináris technikák
- Haladó tészta
- Konyha és kultúra Malajziában
- Élelmiszerek és táplálkozás
- Az élelmiszer-ellátási lánc menedzsmentje
- Mennyiség Élelmiszertermelés
- Minőség ellenőrzés
- Ételek és italok kezelése
- A vendéglátás kutatási módszerei
- Kommunikációs képességek
- Üzleti statisztikák
- Vendéglátás létesítmények fejlesztése és menedzsmentje
- Az emberek irányítása a vendéglátóiparban
- Small Business Venture
- Kutatási projekt
- gyakorlat
Belépési követelmény
- STPM: Átlagos C vagy CGPA 2.0 (min 2 fő)
- A szint: minimum 8 pont
- Ausztrál matriculation: ATAR 55
- Kanadai érettségi: 55%
- MUFY: 55%
- Sunway Alapítvány a Művészetek: CGPA 2.0
- Sunway Tudomány és Technológia Alapítvány: CGPA 2.0
- UEC: legfeljebb 28 pont 5 témából (minden B osztály)
- IB: legalább 24 ponttal kitöltve (a bónuszpontok kivételével)
Képtár
Belépők
Tanterv
Program felépítése
1. év
- Döntéshozatal elszámolása
- Alapvető kulináris műveletek
- Italtanulmányok
- A sütés és péksütemény elvei és technikái
- Turizmus és vendéglátás üzletága
- Középhaladó kulináris műveletek
- A marketing alapelvei
- angol nyelven a turisztikai szolgáltató ipar számára
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Éttermi alapműveletek
2. év
- Fejlett kulináris technikák
- Haladó tészta
- Malajzia konyha és kultúra
- Élelmiszer és Táplálkozás
- Élelmiszer-ellátási lánc menedzsment
- Minőség ellenőrzés
- Étel- és italkezelés
- Vendéglátás kutatási módszerei
- Kommunikációs képességek
- Márkaépítés és promóciók
- Fenntartható turizmusfejlesztés
- MICE menedzsment
3. év
- Emberek irányítása a vendéglátóiparban
- Small Business Venture
- Kutatási projekt
- Szakmai gyakorlat
Választható tantárgyak
Választható 1: (válasszon egyet a 2. vagy a 3. évben)
- Bortanulmányok
- Bevétel- és nyereséggazdálkodás
Választható 2: (válasszon egyet a 2. vagy a 3. évben)
- Bevétel- és nyereséggazdálkodás
- Márkaépítés és promóciók
További MOHE kötelező általános tanulmányi tárgyak
Helyi Diák számára
- Az etika és a civilizáció megbecsülése
- Filozófia és aktuális kérdések
- Közösségi Projekt
- Bahasa Kebangsaan A (azokra a hallgatókra vonatkozik, akik nem teljesítettek SPM-et, vagy nem szereztek kreditet az SPM Bahasa Melayu-ban)
nemzetközi hallgató számára
- Maláj nyelv a kommunikációhoz 2
- Az etika és a civilizáció megbecsülése
- Közösségi Projekt
Karrierlehetőségek
Karrier kilátások
- Élelmiszer és Ital üzletág igazgatója
- Étteremtulajdonos / Vállalkozó
- Konyhafőnök / Executive Chef
- Konyhavezető
- Élelmiszeríró / kritikus
- Flight Food Manager
- Vállalati séf
Ösztöndíjak és finanszírozás
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Ferrieres agglegény
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Élelmiszer-gazdálkodási és marketing BSc kitüntetések
- Newcastle upon Tyne, Egyesült Királyság
F&B és vendéglátás menedzsment alapképzése
- Paris, Franciaország